De Vans x Dime Skate Mid Skool is nog steeds te koop

Vans en Dime werkten opnieuw samen aan de Vans Skate Mid Skool. Met het kenmerkende geel van het in Montreal gevestigde merk komt de Skate Mid Skool tot leven met hulp van Dime’s ‘90s-skate-geïnspireerde stijl en nostalgische look. De Skate Mid Skool, een silhouet uit de vroege jaren van Vans, leidt de nieuwste collectie met Dime, met een mix van hoogwaardig suède en nylon, DURACAP™ underlays, een doorschijnende loopzool, een op maat gemaakte co-branded tonglabel en een leren hangtag. De Skate Mid Skool werd onlangs zonder veel aandacht gedropt bij geselecteerde skatestores. Mocht je dat gemist hebben, wees dan gerust, want er zijn nog enkele paartjes verkrijgbaar! Check snel de link.

Bekijk hier

Dime X Vans Mid Skool

VN0A5KQY5VK1 · Prijs vanaf €95,-

Naar alle aanbieders
vans-skate-mid-skool-ltd-shoes-dime-off-white-1_480x
vans-skate-mid-skool-ltd-shoes-dime-off-white-2_720x
vans-skate-mid-skool-ltd-shoes-dime-off-white-4_720x
Previous ArticleNext Article