Skip to content
Upcoming

Attentie er is 20% Off Full-Price Styles bij Nike 📣

30 april 2021 08:45
Attentie er is 20% Off Full-Price Styles bij Nike 📣

Op vrijdag 30 april 2021 om 9:00 uur is er 20% Off Full-Price Styles bij Nike tot en met 4 mei 2021. Zorg wel dat je lid bent van Nike, want alleen members krijgen 20% korting op full-price items wanneer je de code MAY21 gebruikt! Dat is dus korting op heel veel producten. Om je te helpen met kiezen, hebben we een sale selectie samengesteld. Bekijk het hier:

20% Off Full-Price Styles | Heren

Sneakers

nike air max

De heren sneaker selectie bij Nike is enorm en zo is er voor ieder wat wils. Met deze vier modellen maak je zeker een statement onder je outfit. Ga voor een nieuw Jordan model, die er futuristisch uitziet: de Jordan MA2 ‘Still Loading’. Of ga voor een klassieke all-black Air Jordan 1 Mid. Houd je van een creatieve sneaker? Dan is deze Air Force 1 misschien wel perfect voor je. De verfspetters zijn een unieke touch op de witte basis. Als je all-out wil gaan, kies dan voor de VaporMax die met zijn bijzondere upper elke outfit naar een hoger niveau tilt.

Kleding

20% Off Full-Price

Ook zijn er altijd unieke kledingstukken te vinden bij Nike. De Tech joggingbroeken zijn mega populair en in meerdere kleuren te verkrijgen. Ook het t-shirt en de zwarte Nike SB sweater zijn echte basis stukken die altijd goed zijn. Zocht je nog een statement jack? Deze Jordan jas heeft een leuke twist: je kunt het jack namelijk omgekeerd dragen!

20% Off Full-Price Styles | Dames

Sneakers

20% Off Full-Price

Ook in de dames collectie zijn er volop bijzondere sneakers te vinden. De Nike Air Force 1 Shadow is een een twist op het klassieke AF1 model en elke colorway raakt snel uitverkocht. Ga je liever voor de Air Max lijn? Misschien is dan deze Air Max Plus of Air Max 90 iets voor jou. Deze klassieke, comfortabele modellen hebben een modern jasje gekregen met kleurrijke details. Een model dat ook comfortabel aanvoelt is de Zoom Air Fire. De sneaker is de perfecte dad shoe en in meerdere kleuren te verkrijgen.

Kleding

Nike clothing

Combi-setjes zijn altijd makkelijk, je outfit ziet er meteen super gestyled uit. Ga bijvoorbeeld voor dit cosy joggingspak in een frisse mint kleur. Of kies voor deze sportieve, glanzende set die je tijdens het sporten of als casual outfit kunt dragen.

20% Off Full-Price Styles | Kids

Sneakers

nike kids sneakers

Ook voor kids is er een enorm aanbod aan sneakers, in verschillende maten en modellen. Met deze comfortabele OG sneakers zit je altijd goed. De designs zijn modern gemaakt door hier en daar een kleurrijk accent te gebruiken.

Kleding

20% Off Full-Price
Images by Nike

Ook de kledingstukken voor kids zijn van goede kwaliteit. Je kunt de items goed met elkaar combineren, zoals bijvoorbeeld het vest en short. Een vrolijke jas met bloemenprint past perfect bij het voorjaar en met de jumpsuit bereid je je alvast voor op het zomerse weer.

De 20% Off Full-Price Styles bij Nike is live vanaf 30 april 2021 om 9:00 uur tot en met 4 mei 2021 9:00 uur. De korting geldt exclusief voor Nike members, die de code MAY21 kunnen invullen bij het uitchecken. Zorg er dus voor dat je lid bent! Download ook de Sneakerjagers App om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws!