Vans start de lente met de Meadow Patchwork Footwear-collectie

Vans verwelkomt de lente met een nieuw assortiment klassieke stijlen die een cottage-esthetiek combineert met botsende patronen in de vorm van het Meadow Patchwork-pack.

Het Meadow Patchwork-pack brengt sierlijke bloemen-, paisley-, ruit- en gingham-patronen samen voor een nieuwe kijk op de populaire patchwork-esthetiek van Vans. Toonaangevend in de collectie is de Old Skool waarvan de constructie met meerdere vakken het perfecte canvas vormt voor telkens een ander patroonmateriaal, afgewerkt met de iconische Sidestripe van Vans aan elke kant. Vans ‘Era en Classic Slip-On‘ maken de collectie compleet met elk een unieke patchwork-applicatie.

Vans Meadow Patchwork Pack is nu beschikbaar op Vans.eu

Shop hier Afbeeldingen van vans
Vans_SP21_MeadowPatchworkPack_2
Vans_SP21_MeadowPatchworkPack_18
Vans_SP21_MeadowPatchworkPack_22
Previous ArticleNext Article