Eerste beelden van de Nike Dunk Low ‘NY vs NY’

Nike Dunk Low NY vs NY

In 2017 organiseerde Nike Basketbal het NY vs NY high school basketbaltoernooi, om basketbal talenten in de spotlight te zetten. Sindsdien brengt Nike verschillende sneakers uit met het NY vs NY thema. Ook dit jaar verschijnt er een sneaker met dit thema. De eerste beelden van de Nike Dunk Low ‘NY vs NY’ zijn verschenen. Het paartje beschikt over een wit met groene basis, oranje details en een iced-outsole. We kunnen de Nike Dunk Low later dit jaar verwachten. Bekijk de sneaker en zijn details op de foto’s hieronder!

Bekijk hier

Nike Dunk Low 'NY vs NY'

Verwacht in 2021

Naar alle aanbieders
Afbeeldingen van @repgod888
IMG_3082
IMG_3083
nike-dunk-low-ny-vs-ny-DN2489-300-release-info-1
Nike-Dunk-Low-NY-vs-NY-DN2489-300
nike-dunk-low-ny-vs-ny-DN2489-300-release-info-3
Previous ArticleNext Article