De Air Jordan 1 ‘Electro Orange’ is ready voor de zomer ☀️

Air Jordan 1 Electro Orange

De Air Jordan 1 Retro High OG ‘Electro Orange’ zorgt weer voor een fris sneaker-seizoen deze zomer.
Deze colorway wordt op 17 Juli uitgebracht voor volwassenen en kinderen. Met de officiële foto’s die openbaar zijn gemaakt, krijgen wij eindelijk een gedetailleerde look voor deze schoen. Lees hieronder verder voor meer informatie over deze Air Jordan 1.

Air Jordan 1 Electro Orange
Air Jordan 1 Electro Orange
Images by: HypeBeast

Air Jordan 1 ‘Electro Orange’ | 555088-180

De Air Jordan 1 ‘Electro Orange’ die ons te wachten staat op 17 Juli, heeft een leuke variatie van kleuren in zijn design. Sommigen zeggen dat je deze schoen kan vergelijken met de Air Jordan 1 mid ‘Starfish‘. De reden hiervoor is omdat er ook wit en oranje aanwezig is op deze schoen.

De toe, lace guard, Swoosh, Air Jordan logo en tong, zijn allemaal gemaakt van leer, die een glimmende effect hebben. De zool en de ankle collar van deze Air Jordan 1 krijgen een Citrus Oranje gloed. De rest van de onderdelen zoals de heel, middenzool en toebox zijn wit.

Air Joran 1 Electro Orange
Air Jordan 1 Electro Orange
Images by: hypeBeast

Air Jordan 1

Zoals eerder genoemd lijkt deze Air Jordan 1 High ‘Electro Orange’ op een Air Jordan 1 mid variant ‘Starfish’. Deze Jordan 1 mid kwam uit op 27 Februari 2020. Deze schoenen hebben een lekker zomerse uitstraling en is gegarandeerd een schoen die mooi zal staan in elke collectie.

De Air Jordan 1 is nog altijd het pareltje van onze geliefde sneaker community. In het jaar 2021 zijn er al een aantal gehypete Air Jordan 1’s uitgekomen. Voorbeelden hiervan zijn: University Blue, Hyper Royal, Silver Toe en natuurlijk niet te vergeten, de Air Jordan 1 x Trophy Room ‘Freeze Out‘. Ondanks het feit dat de Nike Dunk de hype schoen van dit jaar wordt, geloof ik dat de Air Jordan 1 ook dit jaar weer een kanshebber is.

Air Jordan 1 High OG 'Electro Orange'

555088-180 · Prijs vanaf €170,-

Naar alle aanbieders

Wil jij meer informatie krijgen over de Air Jordan 1 ‘Electro Orange’? Ga dan naar onze Sneakerjagers website.

En als je geen geluk hebt bij de verlotingen, vergeet dan niet dat je de sneakers kunt shoppen bij GOAT en Flight Club!

Check hier onze releasekalender voor aankomende releases. Of neem een kijkje bij onze blogs voor meer informatie over schoenen. Download nu ook onze Sneakerjagers app, beschikbaar voor Apple en Android!

Previous ArticleNext Article