Skip to content
Upcoming

Size? Pre-Kingsday 👑 krijg 20% korting 🧡

22 april 2021 11:34
Size? Pre-Kingsday 👑 krijg 20% korting 🧡

Op 27 april 2021 is het Koningsdag in Nederland en om de verjaardag van Willem‑Alexander te vieren is het weer feest. Helaas zal de feestdag er dit jaar wat anders uitzien dan normaal, geen grote festivals of rommelmarkten. Maar dat betekent zeker niet dat je zelf geen feestje kunt vieren. Size? helpt je een handje: je krijgt namelijk NU al 20% korting op hun website! Trakeer jezelf en gebruik de code: HBDWILLEM. Om het kiezen wat makkelijker te maken, hebben we de tofste sneaker selectie van de Size? Pre-Kingsday voor je op een rijtje gezet:

Size? Pre-Kingsday Selectie

Size? Pre-Kingsday

Houd je van camouflage prints? Dan zijn deze sneakers wellicht perfect voor je. De comfortabele adidas NMD R1 Primeknit is zeer comfortabel en heeft roze details. De Converse Run Star Hike heeft een dikke zool, waardoor je uren op de schoen kunt lopen. Naast de groene camo print, bevat de sneaker ook een luipaardprint op bijvoorbeeld de tong.

nike air max 90 bacon

De Nike Air Max 90 is één van Nike’s meest klassieke modellen. Deze twee unieke colorways kun je shoppen met de kortingscode. Ga jij voor de frisse Air Max 90 III OG? Of kies je liever voor de bruin getinte Air Max 90 NRG Bacon?

Size? Pre-Kingsday

Zwarte sneakers vormen de perfecte basis onder elke outfit. De Nike Air Vapormax EVO dropte in 2021 voor het eerst in verschillende colorways. Maar met deze all-black sneaker, zit je altijd goed. Ook deze zwarte New Balance sneaker kun je met alles combineren. Het 1500 model voelt comfortabel aan en met de witte en grijze delen krijgt de sneaker een contrasterend effect.

nike blazer low

Tenslotte kunnen oranje sneakers natuurlijk niet ontbreken bij deze Size? Pre-Kingsday Selectie! Ga voor de subtiele oranje details op de sportieve adidas Originals Response. Of kies voor de volledig oranje upper op de Nike Blazer Low LE M!

De Size? Pre-Kingsday 20% kortingscode kun je NU gebruiken via de website! Gebruik bij de check-out de code: HBDWILLEM. 👑🧡 Wil je op de hoogte blijven van alle sneaker deals? Volg dan onze Instagram-accounts (@sneakerjagers & @sneakerjagers_wmns). Download ook de Sneakerjagers App om een melding te krijgen wanneer een sneaker dropt, een restock heeft of een shock drop krijgt!