Undefeated x NEIGHBORHOOD x adidas ZX 8000

Undefeated en NEIGHBORHOOD werken dit keer samen aan twee versie van de adidas ZX 8000. Het is niet de eerste keer dat de twee samenwerken. Dit keer is het de adidas ZX 8000 die een make-over krijgt van de twee merken. De sneaker komt binnenkort uit in 2 kleuren.

Al sinds 2002 is Undefeated een sneakerwinkel en kledingmerk. Ze staan bekend om hun vele samenwerkingen. Zo hebben ze al eerder met NEIGBORHOOD samengewerkt en hebben we ook al eerder een Undefeated x adidas ZX 8000 gezien. Opnieuw hebben ze gekozen voor een adidas ZX 8000 en werken de twee weer samen aan het silhouette.

NEIGHBORHOOD zou je ook kunnen kennen van de vele andere samenwerkingen. Zo kennen we meerdere NEIGHBORHOOD x Converse release’s, hebben we al meerdere samenwerkingen met Nike voorbij zien komen en dropten ze ook een sneaker met BAPE. Nu is het tijd voor Undefeated x NEIGHBORHOOD, om opnieuw hun handen in één te slaan.

Undefeated x NEIGHBORHOOD x adidas ZX 8000

Een zwart en wit paartje van de Undefeated x NEIGHBORHOOD x adidas ZX 8000 zullen we binnenkort zien releasen. Beide paartjes beschikken over veel details. Zo zien we mesh, gevlochten details, plastic en als extraatje reflective details. Zoals we gewend zijn van de ZX 8000 zien we ook hier dat de hiel van plastic is. Verder zien we over de teen en zijkant een gevlochten materiaal. Ook de zool valt op. Hier zit namelijk een visnet effect op, die wordt afgemaakt met een rubbergum zool.

De branding is natuurlijk niet te missen. Op de tong van de paartjes staat ‘UNDEFEATED’. Ook het logo van Undefeated is te vinden op de hiel. NEIGHBORHOOD heeft het daarentegen wat rustiger gehouden. Hun logo is alleen te vinden op de hiel.

Undefeated x NEIGHBORHOOD x adidas ZX 8000
Images by : @sin_takizawa
Undefeated x NEIGHBORHOOD x adidas ZX 8000

Een exacte release datum hebben we helaas nog niet. Wel kunnen we de Undefeated x NEIGHBORHOOD x adidas ZX 8000 binnenkort al verwachten. Houd ondertussen de releasekalender en onze blogs in de gaten, om nooit een sneaker release of nieuwtje te missen. Meer sneaker content is te vinden op onze Instagram.

Previous ArticleNext Article