Skip to content
Upcoming

Check hier de sustainable sneaker Nike Air Max Genome!

8 april 2021 15:00
Check hier de sustainable sneaker Nike Air Max Genome!

Tijdens de Air Max Day viering heeft Nike een nieuw Air Max model gedebuteerd, genaamd de Air Max Genome. De Nike Air Max Genome bevat belangrijke elementen die we al eerder hebben gezien in andere Nike modellen. Zo zie je de LeBron 8 Air unit en de buitenzool die knipoogt naar de Free Run familie.

De oorsprong van Nike Air Max

De revolutionaire Air technologie werd voor het eerst toegepast in 1978. In 1987 debuteerde de Air Max 1 met de zichtbare Air-technologie in de hiel, waardoor je de Air-demping niet alleen konden voelen, maar ook kon zien. Sindsdien zijn de Air Max schoenen een hit geworden bij atleten en verzamelaars. The main reason blijft natuurlijk door het aanbod van opvallende kleurencombinaties en betrouwbare, lichtgewicht demping.

Nike Air Max Genome CZ1645-101
Nike Air Max Genome CZ1645-101

Bubble Gum en Sunrise

De Air Max Genome is geïnspireerd op de early 2000s en voegt hiermee een nieuw gezicht toe aan de Air Max-lijn. De sneaker heeft de nicknames ‘Bubble Gum’ en ‘Sunrise’ gekregen. Dit komt door de witte, bright mango, hyper pink en platinum tint kleuren. Deze heerlijke frisse kleuren maken het model een perfecte zomer shoe.

Stijl en comfort

Het witte bovenwerk bestaat uit een mix van slanke no-sew skins, luchtig mesh en duurzaam TPU rond de hiel. Ook zijn de teen en de hiel verstevigd. Daarnaast wordt er voor optimale comfort gezorgd. Dit doet Nike met de low-profile en full-length Air unit, die oorspronkelijk is ontworpen voor prestatiesporten. Verder heeft het aantrekkelijke ontwerp een gewatteerde, laag uitgesneden kraag die er sick uitziet en ook nog heel fijn aanvoelt. Verder overlapt het gekooide middengedeelte het mesh voor een edgy look met veel dimensie.

De Air Max Genome heeft nog veel meer voordelen! De rubberen buitenzool zorgt voor tractie en duurzaamheid. Wat het silhouet daarnaast nog mooier maakt is dat het van ten minste 20% gerecycled materiaal in gewicht is gemaakt. Als je de sneaker koopt doe je dus iets goeds en zie je er tegelijkertijd ook nog goed uit! Een power combo.

Nike Air Max Genome CZ1645-101
CZ1645-101
Nike Air Max Genome CZ1645-101
Genome CZ1645-101
By Nike

Nike Air Max Genome | CZ1645-101

De Nike Air Max Genome is onlangs gedropt en heeft een prijskaart van €170,-. Cop or Drop? Cop ze hier via Nike.

Nike Air Max Genome

CZ1645-101 · Prijs vanaf €80,-

Naar alle aanbieders

Ben je benieuwd naar andere onlangs uitgebrachte releases of upcoming releases? Check dan onze Sneakerjagers releasekalender en nieuwspagina!