De THATBOII x KangaROOS ‘le club’ is handgemaakt in Duitsland ⛳

THATBOII en KangaROOS zijn een nieuwe samenwerking aangegaan. De merken droppen een nieuwe sneaker, geïnspireerd op Golf. Het paar dropt op donderdag 8 april 2021 om 19:00 uur. Benieuwd hoe de nieuwste THATBOII x KangaROOS ‘le club’ eruit ziet? Bekijk het hieronder!

THATBOII x KangaROOS

THATBOII x KangaROOS

In de zomer van 2020 dropten de twee merken al een samenwerking met de BMX als inspiratiebron. THATBOII bestaat nog niet zo lang, het merk werd in 2016 opgericht door CHELO. Het Duitse merk staat voornamelijk bekend om de simplistische shirts en is een mix van streetwear en High Fashion. Dit is onder andere te zien aan de unieke items van hoge kwaliteit en de beperkte oplagen waarin ze worden gemaakt.

KangaROOS werd in 1979 bedacht door Bob Gamm. Hij kwam op het idee om een schoen met een zakje te ontwerpen, zo kun je bijvoorbeeld je sleutels erin stoppen. Het merk exporteert zijn hardloopschoenen over de hele wereld en op veel modellen is nog steeds het kleine handige zakje te vinden.

‘le club’

Dit keer brengen de twee merken een nieuw design uit, dat geïnspireerd is op de sport Golf. Zoals je in het filmpje kunt zien, zijn de schoenen handgemaakt in Duitsland.

Passend bij de vibes van THATBOII, zijn de kleuren van de sneaker neutraal gehouden. De basis van de sneaker bestaat uit verschillende crème tinten. Op het bovenwerk zijn er verschillende materialen gebruikt zoals suède en mesh, waardoor de sneaker een luxe uitstraling krijgt.

Golf shoes
THATBOII x KangaROOS  'le club'

Daarnaast is er een donkergroene kleur terug te zien, wat verwijst naar de groene golfbanen. Ook kun je de beige veters vervangen met een lichtgroene kleur om de sneaker wat speelser te maken. Of je kunt ervoor kiezen om een leren Kiltie te bevestigen om je schoenen te beschermen. Dit werd vroeger veel gebruikt in Schotland, net zoals het ruitenpatroon dat op de binnenzool van de schoen te zien is.

THATBOII x KangaROOS  'le club'
Kangaroos

Ben jij van plan de luxe THATBOII x KangaROOS ‘le club’ aan te schaffen? Op donderdag 8 april 2021 om 19:00 uur zullen de sneakers droppen via onder andere thatboii.com voor €250. Check de Releasekalender om alle verkooppunten te zien en download ook de Sneakerjagers App om nooit meer een release te missen!

Thatboii II X KangaROOS 'Le Club'

4708T 000 0007 · Prijs vanaf €249,-

Naar alle aanbieders
4708T 000 0007
Images by THATBOII
Previous ArticleNext Article