Skip to content
Upcoming

Bekijk hier de top 5 populaire Asics op StockX van onder de 250 euro

31 maart 2021 12:00
Bekijk hier de top 5 populaire Asics op StockX van onder de 250 euro

Ben jij nog op zoek naar een paar comfortabele sneakers? Dan heb jij geluk! Wij hebben de top 5 hyped Asics van StockX hier voor je op een rijtje gezet. Deze vijf sneakers uit 2020, zijn nu nog beschikbaar via StockX. De sneakers hebben allemaal een story of sicke collab. Lees dus gauw verder en vind de perfecte Asics in jouw maat! Via de foto’s wordt je doorverwezen.

Over ASICS

Asics is een Japans merk dat te gekke sportartikelen produceert. Het bedrijf bestaat al sinds 1949 en de naam heeft een hele mooie betekenis. De naam is namelijk een acroniem van de Latijnse uitdrukking anima sana in corpore sano, wat “Gezonde ziel in een gezond lichaam” betekent.

Sinds de oprichting van het bedrijf zet Asics zich al in voor de maatschappij. Zij hebben een sterke visie en missie waarmee ze wereldwijd een kwaliteitsvolle levensstijl willen creëren door middel van intelligente sporttechnologie.

1. ASICS Gel-Lyte III Sean Wotherspoon x atmos | 1203A019-000

De ASICS GEL-Lyte III is het populairste model van ASICS en gaat al meer dan 30 jaar mee. De sneaker heeft over de jaren enorm veel samenwerkingen op zich gehad. Waaronder de experimentele Gel-Lyte III Sean Wotherspoon x atmos Asics uit 2020. De multi-colored sneaker vertegenwoordigt meerdere steden en deze colorway vertegenwoordigd Los Angeles, met heldere tinten en levendige bloemen. De schoen is van top tot teen kenmerkend aan Wotherspoon’s ontwerpen.

ASICS Gel-Lyte III Sean Wotherspoon x atmos | 1203A019-000
By Asics

De sneaker wordt geleverd met vijf verschillend gekleurde en verwisselbare ASICS Stripes, evenals tear-away Wotherspoon en atmos patches en drie paar veters. Sean zijn corduroy look is aangebracht op het bovenwerk, waardoor het model een vintage uitstraling krijgt. Tot slot kun je het GEL™-logo op de hiel ook verwijderen. Hieronder staat een verborgen boodschap.

2. ASICS Gel-Lyte III Comme des Garcons Shirt

Deze verassende Comme des Garcons Shirt sneaker bevat een mesh basis. De basis heeft een kleurrijke camo gekregen, bestaande uit de kleuren rood, blauw, groen en roze. Over deze mesh basis zitten overlays in grijs suède. Verder zijn de Tiger Stripes op de midfoot en de veters wit gekleurd. De gespleten tong lijkt hier niet meer symmetrisch te zijn, wat de sneaker erg bijzonder maakt. Tot slot is de outsole groen, terwijl de midsole ook is bedekt met de kleurrijke camo “COMME des GARÇONS SHIRT” tekst op de zijkant van de hak.

ASICS Gel-Lyte III Comme des Garcons Shirt
By Sneakerdistrict

3. ASICS Gel-Lyte III OG Orange Purple | 1191A266-102

Om de 30e verjaardag van de Gel-Lyte III te vieren, heeft ASICS één van de eerste colorways opnieuw uitgebracht. De ASICS Gel-Lyte III OG Orange Purple heeft een off-white mesh en suède bovenwerk met paarse suède overlays rond de teen en hiel. De levendige oranje tinten verschijnen op de veters en de kenmerkende split-tongue, waarmee de schoen zo bekend is geworden. Een witte en grijze tussenzool, zwarte buitenzool en reflecterende details ondersteunen de comfort en behulpzaamheid waar de sneaker voor staat.

ASICS Gel-Lyte III OG Orange Purple | 1191A266-102
By Titolo

4. ASICS Gel-Lyte III Ronnie Fieg Tokyo Trio Yoshino Rose | AI1193A187-100

Bekende designer en KITH-eigenaar, Ronnie Fieg, keerde terug naar zijn roots met de Tokyo Trio Yoshino Rose colorway. Deze Gel Lyte III maakt deel uit van het Tokyo Trio-pakket en is geïnspireerd op de Yoshino-kersenboom. De Yoshino Rose colorway bootst de prachtige bloesems van de boom na met zijn roze en rode accenten. De main reason van de sneaker was om de recente opening van KITH Tokyo in 2020 te vieren.

ASICS Gel-Lyte III Ronnie Fieg Tokyo Trio Yoshino Rose | AI1193A187-100
By Selecta Bisso
ASICS Gel-Lyte III Ronnie Fieg Tokyo Trio Yoshino Rose | AI1193A187-100
By Sean Go

5. ASICS Gel-Kayano 26 Vivienne Westwood White | 1021A320

We sluiten af met een bijzonder design. Vivienne Westwood liet zich voor de GEL-KAYANO™ 26 inspireren door de Bag and Sack schoenen uit haar Buffalo-collectie van 1983. Het ontwerp heeft een moderne punk look. Daarnaast is de sneaker ook nog voorzien van een opvallende open gaasnet rond het bovenwerk. Tot slot is er een koordjessysteem toegevoegd om de schoen mee te kunnen verstellen.

Asics Gel-Kayano 26 Vivienne Westwood White | 1021A320
By Fucking Young!

Check onze nieuwspagina en releasekalender! Hiermee houden wij jullie dagelijks op de hoogte van streetwear, sneakers of te gekke deals. Daarnaast zijn we er natuurlijk om jullie als eerst op de hoogte te houden over alle gedropte en upcoming releases.