Nike Air Max 90 NRG ‘Bacon’ 🥓 Release Reminder!

air max 90 bacon

Air Max Day 2021 is coming op vrijdag 26 maart! Op deze dag viert Nike wereldwijd hun bekende Air Max lijn en releast het merk altijd speciale sneakers. Waarschijnlijk had je het al gezien, voor dit jaar re-released Nike de populaire Air Max 90 NRG ‘Bacon’ uit 2004. De sneaker werd ontworpen door Dave Ortiz en is heel origineel geïnspireerd op een plak bacon.

Air Max 90 NRG 'Bacon'
nike logo
Images by Atmos

Air Max 90 NRG ‘Bacon’ | CU1816-100

Bij je eieren tijdens het ontbijt, op je broodje tijdens de lunch of op je favoriete burger: “everybody loves bacon”. Dit is de inspiratie op het design van de Air Max 90, ontworpen door Dave Ortiz. Tijdens het ontwerpen heeft hij zorgvuldig de kleuren uitgezocht in het Pantone kleurenboek om de beste kleurencombinatie te kunnen maken.

Air Max 90 NRG 'Bacon'
Air Max 90 NRG 'Bacon'

Het schijnt dat de re-release iets lichter is gemaakt dan de originele colorway, waarschijnlijk om het kleurencontrast meer te versterken. Wat meteen opvalt, zijn de rode overlays die over de lichte upper zitten. Verder hebben de rubberen eyestays een bruine kleur gekregen, waardoor de lichtere veters goed naar voren komen. Deze kleur is ook weer terug te zien aan de binnenkant van de schoen.

Ook kan natuurlijk de lichtroze kleur niet gemist worden. De kleur is verwerkt op de swooshes, de tong van de sneaker en het Nike logo op de hak die wederom weer op een bruine rubberen patch is gezet. Als je goed kijkt, zie je dat de Air Bubble ook de roze kleur heeft gekregen.

asphaltgold

De Air Max 90 NRG ‘Bacon’ heeft premium materialen en een perfecte kleurencombinatie, hierdoor gaat deze sneaker zeker door onze keuring. Hoop jij een paar te kunnen bemachtigen? Zorg dan dat je op 26 maart 2021 om 9:00 uur op de Nike SNKRS app bent. Het paar is beschikbaar vanaf €144, check snel de Sneakerjagers Releasekalender om te zien bij welke retailers je je al kunt inschrijven voor een raffle! Én misschien krijg jij een paartje voor NIKS, als je natuurlijk hebt meegedaan aan onze winactie via de Sneakerjagers app!

Nike Air Max 90 NRG 'Bacon'

CU1816-100 · Prijs vanaf €115,-

Naar alle aanbieders
Nike bacon
Images by Asphaltgold

Previous ArticleNext Article