Deze terugkerende Air Jordan 5 retro ‘Raging Bull’ is straight fire! 🔥

Air jordan 5 raging bull

De Air Jordan 5 Raging Bull is mega hot! De geruchten over de Varsity Red sneaker begonnen maanden geleden en nu is de tweede release van dit model eindelijk in zicht. Je wil deze fire sneaker echt niet missen! Lees daarom verder voor alle details.

Raging Bull terugkeer

De Air Jordan 5 “Raging Bull” maakt eindelijk zijn terugkeer in april 2021. Hoewel de rode colorway oorspronkelijk werd gebundeld met een 3M uitvoering, lijkt het erop dat alleen de rode suède uitvoering terugkomt. De Raging Bull en 3M uitvoering waren onderdeel van de “Raging Bulls” Pack ook wel aangeduid als de “Toro Bravo” Pack uit 2009. Beide paren werden geleverd in een speciale op hout geïnspireerde doos met een stieren oog.

Net als de originele release uit 2009, heeft deze Air Jordan 5 een bovenwerk van rood suède met bijpassende rode veters. Op de hiel van de sneaker is “23” geborduurd in dezelfde kleur als het bovenwerk. Hierdoor wordt het cijfer bijna onzichtbaar, maar door de zwarte schaduw is het kenmerkende cijfer toch goed te zien. De tong is bedekt in reflecterend zilver en de tussenzool is zwart gemaakt. De buitenzool is daarentegen voorzien van een ijzig blauwe look, die vrij doorschijnend is en voor contrast zorgt.

By Soleseriouss

Air Jordan 5 retro Raging Bull | DD0587-600

De Air Jordan 5 ‘Raging Bull’ dropt op zaterdag 10 april 2021 om 09.00 uur en zal verkrijgbaar zijn vanaf €190,- via Nike. Check hieronder de release en zet de reminder aan!

Air Jordan 5 Retro 'Raging Bulls' - 2021

vrijdag 23 april 2021

Naar alle aanbieders

Als u op 10 april misgrijpt, vindt u misschien een paar bij GOAT of Flight Club?

Via onze nieuwspagina en Instagram houden wij jullie dagelijks op de hoogte over de tofste sneaker related content. Download ook de app om nooit meer een sneaker te missen en natuurlijk kans te maken op te gekke prijzen. Ben je benieuwd naar upcoming sneakers en de achterliggende stories? Check dan naast de app, ook onze releasekalender. Hiermee houden wij jullie op de hoogte over alle upcoming releases!

Previous ArticleNext Article