How to Style Your Air – Shop met 20% korting

Nike Style Your Air

Vanaf vandaag, 24 maart tot en met 26 maart shop je als Nike Member met 20% korting op de door Nike samengestelde collectie. De promo staat helemaal in teken van Air Max Day. De ‘Style Your Air’ collectie is dan ook zo samengesteld, dat het makkelijk te combineren is met je favoriete Air Max.

Je hebt geen promotie code nodig voor deze actie. Shop met je Nike Member account en de korting wordt er automatisch afgehaald bij het afrekenen. Ben je nog geen Nike Member? No stress! Maak HIER je Member account aan.

Klik op de afbeelding om het item te kopen. Shop de hele outfit of de items apart. Combineer en vind nieuwe stijlen. Shop de Style Your Air collectie nu met 20% korting!

How to style – dames

Style Your Air
Style Your Air
Style Your Air
Style Your Air
Style Your Air

How to style – Heren

Style Your Air heren
Nike Style Your Air
Style Your Air heren
Style Your Air heren
Style Your Air heren

How to style – Kids

Style Your Air - Nike Kids
Style Your Air - Nike Kids
Style Your Air - Nike kids

Zit hier niks voor jou tussen? Bekijk dan HIER alle Style Your Air items. Door alle verschillende stijlen en kleuren zit er voor iedereen wel wat tussen. Ook houd Nike rekening met een maatje meer of minder. Bij veel kleding items is het maten aanbod dan ook een stuk groter dan normaal!

Air Max Day

Vanaf 16 tot en met 26 maart kan je meedoen aan de Nike Air Max 90 ‘Bacon’ win actie. Wat moet je doen om de sneaker te winnen? Download de Sneakerjagers app, klik op de 10 Days of Air Max banner en doe mee met het spel! Raad jij het 10 letterwoord? Dan maak jij kans om de Air Max 90 ‘Bacon’ te winnen. Voor meer info check je de 10 Days of Air Max pagina op onze site.

Volg Sneakerjagers en Sneakerjagers WMNS op Instagram voor meer giveaways, nieuwtjes, steals en deals en nog veel meer leuke sneaker content! Nooit meer een release of restock missen? Download dan de Sneakerjagers app.

Previous ArticleNext Article