Millie Bobby Brown brengt haar derde Converse lijn uit

Millie Bobby Brown Converse

Stranger Things- en Enola Holmes-ster Millie Bobby Brown heeft samen met Pauline Wattanodom een nieuwe lijn personaliseerbare Converse ontworpen. Millie’s derde Converse-drop is geïnspireerd op female empowerment en toont twee handen met verstrengelde vriendschapsarmbanden.

Pauline Wattanodom

Pauline Wattanodom is de 20-jarige Thaise kunstenares die samen met de 17-jarige Millie aan de illustraties, het kleurenpalet en de materialen heeft gewerkt nadat ze het werk van de ontwerpster had ontdekt. Pauline’s gedurfde, kleurrijke illustraties en positieve visie spreken tot de verbeelding en hebben duidelijk ook Millie’s aandacht getrokken. Kijk op haar Instagram voor meer inspiratie!

De Millie By You Collectie

De collectie omvat zowel Chuck Taylor All Star als Platform All Star sneakers in een reeks aardetinten en pasteltinten, allemaal voorzien van het handgetekende (door Pauline) pinkie promise design. De luchtige stijl is perfect voor het aankomende lenteweer!

Je kunt elk deel van de schoen aanpassen aan je eigen stijl. Van de hielstreep tot de print tot de oogjes!

Millie’s vorige Converse Collabs

Millie’s eerste collab met Converse in 2019 was een groot succes. De collectie verkende haar liefde voor walvissen en het oceaanleven, met schattige walvisprints, en op zonsondergang en oceaangolven geïnspireerde kleuren.

Haar tweede lijn kwam uit in 2020 en weerspiegelde dit keer de DIY-esthetiek. Kleurblokpatronen, veelkleurige details en verwijderbare patches pasten bij haar ‘Wees trouw aan jezelf’-stijl en straalden een belangrijke jaren ’70 vibe uit.

Stranger Things – De Sneakers

Misschien was het haar tijd in ‘Stranger Things’ die Milllie’s interesse in sneakers naar boven bracht. We zien de cast in heel wat verschillende modellen in alle drie seizoenen. Bekijk deze beelden van productplacementblog onder!

Winona Ryder (Joyce) in Reebok

Maya Hawke (Robin) in Converse

Gaten Matarazzo (Dustin) in Reebok

Caleb McLaughlin (Lucas) in Saucony

Finn Wolfhard (Mike) in Puma

Millie Bobby Brown (Eleven) in Converse

Sadie Sink (Max) draagt rood …

… en ook groen Vans

Joe Keery (Steve) draagt blauw …

… wit en rood …

… en wit en blauw Nike!

De ‘Millie By You’-lijn is nu verkrijgbaar vanaf €105 bij Converse. Hoe ga jij ze personaliseren?

Volg onze Women’s Instagram channel voor meer sneaker inspiratie en verhalen! Houd ook onze releasekalender in de gaten voor andere aankomende releases!

Previous ArticleNext Article