De Air Jordan MA2 krijgt twee zomerse colorways ☀️

Jordan MA2

In februari 2021 dropte Jordan een gloednieuw model: De Air Jordan MA2. Voor de release, bracht het Jumpman merk de lichtroze ‘Future Beginnings’ colorway uit. Bij deze colorway blijft het niet, voor 18 maart 2021 staan al weer twee nieuwe kleurencombinaties op de planning bij Jordan. Dit keer krijgt het model zomerse kleuren, bekijk ze hier!

Air Jordan MA2
Images by Nike

Air Jordan MA2 ‘Vast Grey’ | CV8122-002

De ‘Vast Grey’ colorway heeft een lichtgrijze kleur als basis gekregen. Om de schoen spannender te maken, is er een felgele kleur gebruikt die vooral rondom de hak zijn gebruikt. Wat verder opvallend is aan de sneaker, is dat er veel verschillende materialen zijn gebruikt. Zo is er een combinatie van suède, volnerfleer en verschillende soorten textiel gebruikt.

Daarnaast vallen ook de loshangende labels op, die het design een futuristische look geven. Net zoals de grove stiksels op de toe box en het middendeel. De dikke zool zorgt ervoor dat de sneakers erg comfortabel aanvoelen aan je voeten.

CV8122-002
Air Jordan MA2
Suede shoes
Nike Air

Air Jordan MA2 SP ‘University Gold’ | CV8122-700

De ‘University Gold’ colorway heeft naast dezelfde felgele kleur, ook een opvallende blauwe kleur gekregen. Dit blauw is te vinden op grof suède materiaal, waardoor de schoen heel zacht lijkt. Ook het zwarte deel op de hak heeft dezelfde textuur gekregen. Dit zachte materiaal wisselt zich af met gladdere stof, waardoor er een speels contrast onstaat. Tenslotte is dit keer de Air zool beige gelaten waardoor alle aandacht naar de opvallende upper gaat.

CV8122-700
Air Jordan MA2
Jordan sneakers
Yellow shoes

Naast dat de nieuwe colorways op de Air Jordan MA2 er modern uitzien, zijn de schoenen ook nog eens eenvoudig aan en uit te trekken en zijn ze erg comfort. De AJ MA2 staat symbool voor de houding en innovatie van Jordan Brand. Als je nog een uniek paartje voor de zomer zocht, dan zijn deze colorways misschien wel perfect! Shop de sneakers op 18 maart 2021 om 9:00 uur voor €130 bij Nike. Bekijk de Sneakerjagers Releasekalender om alle andere verkooppunten te zien!

Air Jordan MA2 'Vast Grey'

CV8122-002 · Prijs vanaf €129,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan MA2

Air Jordan MA2 SP 'University Gold'

CV8122-700 · Prijs vanaf €102,-

Naar alle aanbieders
Jordan Brand
Previous ArticleNext Article