Nike WMNS Air Max 90 ‘Light Violet’ a must have voor je sneaker collectie!

De Nike Air Max 90 heeft in 2020 volop in de schijnwerpers gestaan vanwege zijn 30e verjaardag. Ideeën aan nieuwe designs zijn gelukkig niet opgeraakt. 2021 begint namelijk lekker met alle nieuwe Air Max releases en zo ook de soon to be released Air Max 90 ‘Light Violet’ met shiney details. Lees verder voor alle details en bekijk close up details van deze frisse sneaker!

Nike Air Max 90 Light Violet details

This one is for the ladies! Deze dames AM90 is uitgevoerd in een frisse combinatie van sail, summit white en light violet. Het is de perfecte lente sneaker om toe te voegen aan je collectie. De onderste layer van het silhouet is voorzien van glitters. De layer erboven is bedekt in de kleur summit white met een glanzend effect en een licht pastelgroene ondertoon. De beige kleur onder de dubrae (vetersluiting plaatje) en de suède, tong en Swoosh, zorgen voor een zacht contrast in layers. Dit geeft de sneaker ook meteen een unieke look. De witte veters, plastic delen en tussenzool zorgen voor een frisse kleurcontrast.

Air Max 90 ‘Light Violet’ DH8074-100
Air Max 90 ‘Light Violet’ DH8074-100
ike WMNS Air Max 90 ‘Light Violet’ DH8074-100

Het silhouet wordt opgefleurd door de Jadegroene rubberen buitenzool en heel tab. De dubrae is erg uniek. Het lijkt namelijk op een ice sculpture in de vorm van een mini Swoosh. Het is glinsterend en transparant gemaakt, wat mooi aansluit op de frisse tonen van de sneaker.

Nike Air Max 90 ‘Light Violet’ DH8074-100
By Nike
Air Max DH8074-100

Release informatie | DH8074-100

De Nike WMNS Air Max 90 ‘Light Violet’ dropt op donderdag 18 maart om 09:00 uur en zal verkrijgbaar zijn vanaf €149,-. Vergeet niet om de reminder aan te zetten, om deze sneaker niet te missen. Via onze nieuwspagina en releasekalender houden wij jullie op de hoogte over deze en andere sicke releases. Ben je geïnteresseerd in daily posts over womens sneakers? Volg ons dan ook op onze womens Instagram!

Nike WMNS Air Max 90 'Future Is Clear'

DH8074-100 · Prijs vanaf €134,-

Naar alle aanbieders
Previous ArticleNext Article