Skip to content
Upcoming

De Nike WMNS Air Force 1 Shadow heeft een pastel colorway

16 maart 2021 15:33
De Nike WMNS Air Force 1 Shadow heeft een pastel colorway

Nike heeft een nieuwe colorway op de Air Force 1 Shadow gedropt. Dit keer krijgt het vrouwen design verschillende pastelkleuren die perfect zijn voor de lente! Het paar is nu beschikbaar voor €110,-. Bekijk hier alle details op de WMNS Air Force 1 Shadow ‘Pastel’.

WMNS Air Force 1 Shadow
Images by Nike

Air Force 1 Shadow

De Air Force 1 Shadow is een variatie op de klassieke Air Force 1. Dit model lanceerde in 1982 en was oorspronkelijk bedoeld voor basketballers. Tegenwoordig wordt het model beschouwd als één van de meest klassieke Nike sneakers en heeft bijna iedere sneakerlover een paartje in de kast liggen. De Air Force 1 Shadow releasde in 2019 voor het eerst en werd speciaal ontworpen voor vrouwen. Het model was tijdens de eerste release enorm populair en nog steeds wordt elke nieuwe colorway snel uitverkocht.

WMNS Air Force 1 Shadow

AF1 Shadow ‘Pastel’ | CU8591-104

De AF1 Shadow ‘Pastel’ heeft zoals de naam al doet vermoeden, pastelkleurige delen gekregen. De basis bestaat uit een beige kleur die van de upper doorloopt naar de zool. Ook de veters hebben deze rustige kleur gekregen. Verder valt de perzikkleur ‘Crimson Tint’ erg op wanneer je naar de sneakers kijkt. Deze tint is bijvoorbeeld te vinden op de onderste overlays, de bovenste Swooshes en onder het ‘AIR’ logo op de zool.

Deze vrolijke oranje tint wordt afgewisseld met een lichtblauwe kleur die op sommige delen zelfs een tikkeltje grijs lijken. Bijvoorbeeld de binnenste Swooshes en de heeltab hebben deze kleur gekregen. De andere overlays op de upper, lijken meer naar een blauwe tint te neigen in plaats van grijs.

Nike pastel
Nike Air Force
WMNS Air Force 1 Shadow

Zie jij jezelf al wandelen in het mooie lenteweer met de WMNS Air Force 1 Shadow ‘Pastel’ aan je voeten? Shop het paar dan snel via de Nike website voor €110 voordat jouw maat uitverkocht is! Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van de laatste sneakerreleases? Download dan de Sneakerjagers App en houd onze Instagram-accounts (@sneakerjagers & @sneakerjagers_wmns) in de gaten!

Nike Air Force 1 Shadow 'Pastel'

CU8591-104 · Prijs vanaf €75,-

Naar alle aanbieders