de adidas Yeezy Boost 350 v2 in een nieuw jasje met de ‘Mono Ice’

Yeezy boost 350 v2 Mono Ice mono pack

Kanye West en adidas staan bekend om hun spraakmakende collabs. In 2021 voert adidas Yeezy een aantal veranderingen door. Het merk biedt ons een volledig vernieuwde Yeezy Boost 350 v2 aan, zoals de nieuwe colorway ‘Mono Ice’.

Mono Pack

Het lijkt erop dat er geen derde versie van de Yeezy Boost 350 aan komt. Het merk is nog steeds tevreden met het tweede model, maar voor de Yeezy liefhebbers is er wel een andere verassing. Vergeleken met de eerder uitgebrachte Yeezy Boost 350’s, krijgt deze nieuwe Yeezy een extra interessante look. Er komen vier nieuwe versies uit onder de naam YEEZY 350 ‘Mono Pack’. De collectie bestaat uit de colorways Mono Ice, Mono Clay, Mono Mist, en Mono Light. De naam mono komt van het woord monochroom, wat betekent dat er verschillende tinten van slechts één kleur wordt gebruikt.

adidas Yeezy Boost 350 v2 mono pack

Mono Ice details

De Yeezy Boost 350 v2 voegt de nieuwe colorway ‘Mono Ice’ toe aan hun ‘mono pack’ collectie. Een lichte, aqua blauwe kleur bedenkt het grootste deel van de bovenkant. De silhouetten hebben een half transparante bovenkant. De stof die is gebruikt is dit keer geen Primeknit, maar mesh. Hierdoor komen de grijze rib-achtige vormen die op de laag eronder zitten, beter uit en ontstaat er een sterk visueel contrast. Verder zijn de binnenkant, de veters en de zool bekleed met witte neutrale tinten.

By @influencevisions_

Release Info

De adidas Yeezy Boost 350 v2 ‘Mono Ice’ komt uit op 21 juni 2021, via adidas en geselecteerde retailers. Via onze nieuwspagina en releasekalender houden wij jullie op de hoogte over deze en andere sicke releases!

Previous ArticleNext Article