Nike Patriotic Denim Twill Pack dropt binnenkort

Nike Denim Pack

De Air Force 1 is de perfecte basis voor je outfit. Nike maakt het ons nu nog makkelijker, door denim toe te voegen. Ook de Air Max 90 heeft dit detail gekregen. De sneakers kunnen we dan ook binnenkort samen verwachten in één pack!

Nike Air Force 1 Patriotic Denim | DJ5174-100

De Nike Air Force 1 heeft ondertussen geen voorstelronde meer nodig. De basketbalsneaker is misschien wel de meest bekende en geliefde sneaker van deze tijd. Al jaren gaat de Air Force 1 mee. We hebben dan ook al veel verschillende colorways voorbij zien komen.

De colorway wordt ook wel ‘Denim USA’ genoemd, door het wit, rood en blauwe kleurenpallet. De basis van de sneaker heeft een witte kleur en is gemaakt van leer. Het witte leer heeft verschillende overlappende kleuren op een denim materiaal. Over de voorkant zien we blauw denim, net zoals op de hiel. Hoger op de achterkant van de AF1 zien we rood denim. Deze kleur loopt ook verder in de voering. Verder beschikt de Air Force 1 ‘Patroitic Denim’ over witte accenten.

Nike Air Force 1 Patriotic Denim | DJ5174-100

Nike Air Max 90 Patriotic Denim | DJ5170-100

De Air Max 90 vierde vorig jaar zijn 30e verjaardag. Dit liet Nike niet onopgemerkt voorbij gaan en dropte oude OG colorways opnieuw. Ook verwachten we binnenkort een re-release van de Air Max 90 ‘Bacon’. Nu eerst, gaan we het hebben over deze nieuwe ‘Patriotic Denim’ colorway.

We zien hier vrijwel hetzelfde als op de Air Force 1 uit het pack. De basis is gemaakt van wit leer en heeft denim details in een blauwe en rode kleur. Terwijl de mudguard is gemaakt van donkerblauwe leer, zien we de kleur terug op de tong in denim. De swoosh is gemaakt van denim in een rode kleur. Deze kleur keert terug in de voering en kleine details. De sneaker wordt afgemaakt met een lichtblauwe iced zool.

Nike Air Max 90 Patriotic Denim | DJ5170-100

Het Nike Nike Patriotic Denim Twill Pack beschikt dus over twee te gekke paartjes. We hebben helaas nog geen exacte release datum, maar we kunnen deze release wel binnenkort verwachten.

We houden je op de hoogte van je favoriete release’s via onze sneaker releasekalender. Download de Sneakerjagers app om nooit meer een release of restock te missen!

Nike Air Force 1 Patriotic Denim | DJ5174-100
Nike Air Max 90 Patriotic Denim | DJ5170-100
Previous ArticleNext Article