De Nike Air Structure Triax 9 WMNS colorway komt terug!

AIR STRUCTURE TRIAX 91

Nike re-releast op 13 maart 2021 een exclusieve WMNS colorway op de Air Structure Triax 91. Het OG model mag dit jaar 30 kaarsjes uitblazen, speciaal voor dit jubileum brengt Nike een aantal colorways uit, zo ook de Nike Air Structure Triax 91 ‘Pink’ die we in 2009 al voorbij zagen komen. Bekijk hier alle details van de WMNS colorway:

Nike Air Structure Triax 91
Images by Asphaltgold

Nike Air Structure Triax 91

Zoals de naam al doet vermoeden, lanceerde Nike de Air Structure Triax in 1991. Het model hoorde bij Nike’s Structure series: een lijn van hardloopschoenen die voor extra stabiliteit zorgden. De sneakers zagen er erg modern uit voor hun tijd, het bekende ‘zig-zag’ patroon trekt meteen de aandacht.

Dit is niet de eerste keer dat het model re-released. In 2009 bracht Nike het model al een keer eerder terug. Toen releasde ook deze roze WMNS colorway. En nu, in 2021, releasen er meerdere OG modellen opnieuw in verschillende colorways, ter gelegenheid van het 30-jarige jubileum.

air structure
DB1426-100

Air Structure Triax 91 ‘Pink’ | DB1426-100

Eén van die colorways is deze uit 2009 WMNS Air Structure Triax 91 ‘Pink’. De basis van de retro schoen is wit gemaakt waardoor het model een lichte uitstraling krijgt. De bekende zig-zag strepen zijn zowel lichtgrijs als wit gekleurd. Hierdoor gaat alle aandacht naar de kleurrijke accenten.

De swoosh, een deel van de zool, de bovenste eyelets, de NIKE logo’s en de binnenkant van de schoen hebben een lichtroze kleur gekregen. Daarnaast zijn er ook lichtgele details aangebracht op bijvoorbeeld de tong, achter het NIKE logo. Tenslotte zijn de onderkant van de zool en enkele letters op de tong zwart gemaakt.

Nike Air Structure Triax 91

Andere colorways

Om het 30 jarig jubileum van de Air Structure Triax 91 te vieren, kan Nike het natuurlijk niet bij één colorway laten. Er is al een releasedatum bekend van de ‘Neo Teal’ colorway, die blauwe accenten heeft. De datum staat gepland op 20 maart 2021. Waarschijnlijk droppen er nog meer colorways dit jaar, het is nog even afwachten wanneer deze releasedata zijn.

Air Structure Triax 91

Nike Air Structure Triax 91 'Neo Teal'

CV3492-100 · Prijs vanaf €88,-

Naar alle aanbieders

Heb jij lang gewacht om weer een nieuw paartje van de OG Nike Air Structure Triax 91 aan te kunnen schaffen? Zet dan je wekker op zaterdag 13 maart 2021 om 9:00 uur en shop de WMNS colorway bijvoorbeeld via Nike voor €129. Houd ook de Sneakerjagers Releasekalender in de gaten om de releasedata van de andere colorways niet te missen!

Nike WMNS Air Structure Triax 91 'Pink'

DB1426-100 · Prijs vanaf €75,-

Naar alle aanbieders
sneakers dames
Air Structure Triax 91
Images by Asphaltgold

Previous ArticleNext Article