De Nike Air Force 1 React ‘All Star’ dropt morgen!

Morgen 9 maart 2021 releast de Nike Air Force 1 React ‘All Star’ om 9:00 uur via Nike. Het design is speciaal ontworpen voor het NBA All-Star Weekend en bevat glinsterende details. Bekijk hier de Nike Air Force 1 React ‘All Star’.

Image by Sneakerjagers

NBA All-Star Weekend

In maart vindt het jaarlijks NBA All-Star Game Weekend plaats. Tijdens dit event wordt er een Exhibition basketbalwedstrijd georganiseerd, die wisselend wordt gehouden op een andere locatie. Dit keer zou de All-Star Game eigenlijk plaatsvinden in Indianapolis, maar werd vervangen door Atlanta. Desondanks zijn de Nike designs van dit jaar toch geïnspireerd op Indianapolis. Eerder deze maand bracht Nike een zwart-witte colorway op de Air Jordan 1 Mid en een zwarte Air Jordan 1 Low uit voor dit event. Morgen dropt tegelijkertijd met de AF1 de Nike Dunk High.

Nike Dunk High 'All Star'

DD1398-300 · Prijs vanaf €107,-

Naar alle aanbieders

Air Jordan 1 Mid 'Carbon Fiber' NBA All Star Game

DD1649-001 · Prijs vanaf €137,-

Naar alle aanbieders

Air Jordan 1 Low 'All Star'

DD1650-001 · Prijs vanaf €123,-

Naar alle aanbieders

Air Force 1 React ‘All Star’ | CV2218-001

CV2218-001
Nike Air Force 1 React ‘All Star’
Images by Nike

De Air Force 1 React heeft een opvallend design gekregen. De upper is volledig zwart gemaakt, maar bevat toch veel details. Zo is er bijvoorbeeld met het materiaal gespeeld, sommige delen hebben een glanzend, golvend effect gekregen, terwijl andere delen van mat leer zijn gemaakt. Daarnaast is opvallend dat de swoosh er niet op genaaid is, maar groot op de zijkant is opgedrukt.

Nike Air Force 1

Wanneer je naar de sneakers kijkt, kun je niet om de zool heen. De semi-transparante zool heeft een groene gloed gekregen die er gummy uit ziet. Daarnaast bevat de schoen zilverachtige details: het Nike logo op de hak is deze kleur gemaakt. Ook is er aan de zijkant van de hak een speciaal NBA All-Star Weekend logo bevestigd. Een leuk detail is dat het logo twee verschillende plaatjes laat zien wanneer je de schoen beweegt. Tenslotte kon op de schoen het ‘D/MS/X’ logo niet ontbreken, wat aangeeft dat de AF bij de React-lijn hoort.

Image by Sneakerjagers

Je kunt niet om de opvallende Nike Air Force 1 React ‘All Star’ heen. Deze toffe sneaker releast morgen 9 maart 2021 om 9:00 uur via Nike. Het paar zal verkrijgbaar zijn vanaf €120. Houd de Sneakerjagers Releasekalender in de gaten om alle andere releases van deze week niet te missen!

Nike Air Force 1 React 'All Star'

CV2218-001 · Prijs vanaf €118,-

Naar alle aanbieders
Image by Sneakerjagers
Previous ArticleNext Article