Skip to content
Upcoming

Nike Members krijgen 20% EXTRA korting op sale!

5 maart 2021 09:00
Nike Members krijgen 20% EXTRA korting op sale!

Nike heeft een speciale actie voor members, namelijk EXTRA 20% Off Sale! Je krijgt dus korting bovenop afgeprijsde artikelen! Om het kiezen wat makkelijker te maken voor je, hebben we een paar musthave artikelen voor je uitgelicht. Bekijk hier onze selectie voor mannen, vrouwen en kinderen!

Hoe werkt de korting?

Wat moet je doen om deze korting te kunnen gebruiken?

  1. Log in op je Nike Membership account op nike.nl
  2. Kies jouw producten
  3. Voer de code MARCH21 in bij de checkout (Bekijk de voorwaarden op de site)

Mannen: Extra 20% Off Sale

Nike Members Extra 20% Off Sale
Images by Nike

Kies voor deze items om er sportief uit te zien. De unieke print op het witte t-shirt kun je met veel combineren. De sneakers zijn het Nike Air Max 90 FlyEase model. De schoen bevat meerdere tinten blauw, wit en grijs en is daarmee een echte statement onder je outfit. De sneakers hebben een bijzondere hak waardoor de schoen extra dynamisch lijkt.

Nike Air Max 90 FlyEase "Light Blue"

CZ4270-100 · Prijs vanaf €111,-

Naar alle aanbieders
Extra 20% Off Sale

Houd je niet zo van kleur in je kleding? Kies dan voor klassieke zwarte items. Deze Nike producten hebben een goede kwaliteit en bijzondere details. Zo staat er op de zwarte sweater gouden letters. Als je voor een luxe uitstraling wil gaan, moet je voor de Nike Air Max 90 SP in de gouden colorway kiezen! Met de extra korting, zijn deze sneakers een koopje.

Nike Air Max 90 Metallic Pack 'Gold'

CQ6639-700 · Prijs vanaf €106,-

Naar alle aanbieders
Nike Sale

Ook staan in de sale heel wat items met een vintage retro vibe. Kies bijvoorbeeld voor dit comfortable fleecejack. Wanneer je deze combineert met de sportieve broek, heb je een goede casual outfit te pakken. De Nike Blazer’s zijn dit jaar weer helemaal hot geworden. Een leuke extra is dat je zelf de Nike Blazer Mid ’77 Vintage kunt customizen!

Nike Blazer Mid Vintage 'Brick Red'

BQ6806-102 · Prijs vanaf €79,-

Naar alle aanbieders

Vrouwen: Extra 20% Off Sale

20% Off Sale Nike

Ook in de sale selectie voor vrouwen staan een paar hele leuke items. Als je van zachte kleding houd, probeer dan eens dit fleece short. De witte trui is ook lekker zacht en bevat een glinsterend Nike logo in het midden. Daarnaast zijn de sportieve Nike Air Max Verona sneakers flink afgeprijsd.

Nike Air Max Verona 'Magneta'

CZ6156-100 · Prijs vanaf €115,-

Naar alle aanbieders
Nike Members Extra 20% Off Sale

Heb je al genoeg kleur in je kast en ben je nog opzoek naar goede basic items? Misschien zijn deze witte en zwarte items iets voor jou. De zwarte short is perfect voor in de zomer of tijdens je work-out. Ook kun je het t-shirt zowel dragen tijdens het sporten of met je casual outfit. De Nike Air Max 2090 heeft een dikke zool waardoor de schoenen fijn voelen aan je voeten.

Nike WMNS Air Max 2090 'White'

CK2612-100 · Prijs vanaf €73,-

Naar alle aanbieders
Nike dress

Met de zomer in het vooruit zicht, kun je alvast je slag slaan op deze fleurige bloemetjesprint jurk. Opvallend is dat de print op de achterkant anders is dan de print op de voorkant. Natuurlijk konden de Nike Blazer’s ook niet ontbreken bij de vrouwenselectie. Kies voor een zacht roze kleur op de Nike Blazer Mid Vintage ’77, of customize de sneakers zelf!

Nike WMNS Blaze Mid VNTG '77 'Pink Foam'

DC1423-600 · Prijs vanaf €95,-

Naar alle aanbieders

Kids: Extra 20% Off Sale

Nike kids

Voor kinderen zijn er ook heel wat afgeprijsde items te scoren. Deze zwarte items kun je gemakkelijk combineren. De Nike Tanjun is een veelzijdige schoen die comfortabel is door de foam zool.

Nike Tanjun

818381-011 · Prijs vanaf €40,-

Naar alle aanbieders
Nike FC Barcelona

Is je kind een voetbalfan? Wellicht is dit setje van FC Barcelona dan perfect voor hem of haar. Onder de drukke set kun je bijvoorbeeld een all-white schoen combineren zoals deze Nike Air Max 2090.

Nike Air Max 2090

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Extra 20% Off Sale

Deze items hebben een rustige lichte basis met een paar kleurrijke details. Zo bevatten de shorts dunne strepen in verschillende kleuren. Ook het t-shirt heeft een blauwe belettering gekregen. Daarnaast heeft de swoosh op de Nike MD Runner 2 Vintage Floral, een vrolijke bloemenprint gekregen.

Welke items ga jij shoppen in de Nike Sale? Houd de Sneakerjagers Blog in de gaten om altijd op de hoogte te zijn van het laatste sneakernieuws!