adidas Ozweego Celox ☁️ Powered by the Past

De adidas Ozweego Celox ‘Cloud White’ is een dromerige verschijning. De schoen heeft tegelijkertijd een futuristische – èn een retro uitstraling. Bekijk hier de witte adidas Ozweego Celox sneakers:

adidas Ozweego

Powered by the Past

De adidas Ozweego Celox heeft een cleane uitstraling door de simplistische upper. De Ozweego’s zijn high-tech sneakers die geïnspireerd zijn op de late jaren ’90. Hierdoor ziet de schoen er futuristisch uit, maar straalt tegelijkertijd ook een retro vibe uit. Zo zie je bijvoorbeeld dat de upper verschillende lijnen heeft die erg dynamisch aanvoelen. De chunky zool daarentegen ziet er meer old school uit.

adidas Ozweego celox

adidas Ozweego

adidas dropte het Ozweego model voor het eerst in 1996. Het model werd op de markt gebracht als een lichte running shoe. Door de speciale adiPrene technologie zou de schoen perfect zijn voor tijdens het trainen en zelfs voor wedstrijden. De Ozweego heeft sinds de eerste release veel verschillende colorways en variaties gekregen. Logisch dat het model na al die jaren nog steeds zo populair is.

Ozweego Celox

adidas Ozweego Celox ‘Cloud White’

Wanneer je de schoen uit de doos haalt, voel je meteen hoe licht de schoen is. Door de ‘adiPrene’ technologie in de zool, is de schoen erg comfortabel, het voelt alsof je op wolken loopt. Voor deze colorway heeft adidas gekozen om de basis rustig te houden. De witte delen vormen een mooi contrast met de zwarte details. Het zwart op de tong en zool versterken de witte kleur. Zo springen bijvoorbeeld de veters er echt uit. Verder zie je, als je goed kijkt, dat het wit op de upper net iets anders is dan op de grote foam zool.

white sneakers

Ben jij met je hoofd in de wolken door deze adidas Ozweego Celox? Shop dit dromerige model dan snel via de adidas website. Houd ons WMNS Instagram-account in de gaten om nog meer beelden van deze sneakers te zien: @sneakerjagers_wmns!

adidas OZWEEGO Celox

GZ7278 · Nu voor €120,-

Bekijken bij adidas
adidas Ozweego

Previous ArticleNext Article