Nike Air VaporMax EVO: Different Shades of Grey

VaporMax EVO

Nike bestaat al sinds de jaren ’60 maar blijft zich keer op keer vernieuwen. Door de jaren heen heeft de Air Max serie verschillende modellen gezien. Eén van de nieuwste modellen is de Air VaporMax. Deze sneaker is het perfecte voorbeeld van innovatie van techniek en design. Maar met deze Nike Air VaporMax EVO eert Nike tegelijkertijd ook de historie. Bekijk het model hier:

Nike Air VaporMax EVO
Images by Sneakerjagers

Air VaporMax

Nike bracht de Air VaporMax in 2017 op de markt. Dit was Nike’s nieuwste running innovation shoe en werd zelfs het “hoogtepunt” van de Nike Air genoemd. Bijzonder aan dit nieuwe model was de VaporMax Unit zool, dit was de eerste zool zonder foam. Het was de eerste keer dat de zool, compleet bestaande uit de Air Unit, de grond direct raakte. De upper bestond uit gewoven Flyknit materiaal, een perfecte combinatie!

Nike Air VaporMax EVO
Air VaporMax EVO

Nike Air VaporMax EVO | CT2868-002

De Air VaporMax EVO heeft verschillende onderdelen van eerdere Air Max modellen gebruikt als inspiratie. De schoen ziet er dynamisch uit door de belijningen die op de upper zijn verwerkt. Het materiaal op de upper is hierdoor een stuk steviger dan bijvoorbeeld een volledige Flyknit zool. De schoen heeft voornamelijk een ‘Wolf Grey’ 🐺 kleur gekregen. Daarnaast is er gespeeld met verschillende grijstinten en wit en zwart, waardoor de schoen een bolde uitstraling krijgt.

VaporMax
CT2868-002

Wanneer je inzoomt op de schoen, zijn enorm veel details te zien. Op de hak staan bijvoorbeeld van boven naar onder: VaporMax op het label, EVO, NIKE, het NIKE logo in een zwart glinsterend rondje en een mini swoosh. Op de herkenbare zool zijn sommige delen ook zwart gemaakt. Verder zijn er witte accenten toegevoegd om de zool er uit te laten springen.

‘What The’

Eerder deze maand dropte een andere colorway van het VaporMax EVO model. Voor dit ‘What The’ design werden er meer zwarte accenten gebruikt. Verder bevatte de schoen verschillende kleurrijke details, die ook afgeleid zijn van eerdere Nike Air Max modellen.

Nike Air Vapor Max EVO NRG 'What The'

DD3054-001 · Prijs vanaf €176,-

Naar alle aanbieders
Air VaporMax what the
Image by Nike

De grijs getinte Nike Air VaporMax EVO is nu verkrijgbaar via Nike voor €225, maar alleen voor members. Dus als je nog geen account hebt, maakt deze dan snel aan voordat de sneakers zijn uitverkocht! Houd ook de Sneakerjagers Releasekalender in de gaten om als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste releases!

Nike Air VaporMax Evo

CT2868-002 · Nu voor €225,-

Bekijken bij Nike
Nike Air VaporMax EVO
Previous ArticleNext Article