adidas NMD_R1 Primeknit ‘Core Black’ bestaat 5 jaar 🎂

adidas brengt op 10 maart 2021 de ‘Core Black’ colorway op het NMD_R1 model uit. De drie strepen gigant viert met deze release het vijfjarige jubileum van het NMD model. Bekijk hier alle beelden van de adidas NMD_R1 Primeknit ‘Core Black’!

adidas NMD_R1 Primeknit 'Core Black'
Images by adidas

NMD_R1 Primeknit ‘Core Black’ | GZ0066

adidas heeft voor de viering van het vijfjarige jubileum van de NMD een ‘Core Black’ colorway ontworpen. De sneakers zijn klassiek gebleven: de upper is volledig zwart gemaakt. Het materiaal dat hiervoor is gebruikt is ‘Primeknit’, een fijn gewoven materiaal. Daarnaast zijn er kleurrijke NMD blokken toegevoegd. De primaire kleuren blauw en rood zijn gebruikt op deze kleine vierkante details op de zool. Op het blauw staat ‘adidas’ geschreven.

adidas NMD_R1 Primeknit 'Core Black'
adidas NMD_R1 Primeknit
adidas sole

Ook is het adidas logo te vinden op de hak, tong en onderkant van de zool, volledig in het zwart. De zool heeft een contrasterende witte rand gekregen. De NMD Boost Sole staat bekend om zijn flexibiliteit en het bovenwerk van de schoen doet denken aan een sok. Deze elementen maken het misschien wel één van de comfortabelste adidas sneakers tot nu toe.

adidas NMD_R1 Primeknit 'Core Black'

adidas NMD

Op de release van de ‘Core Black’ moet je nog een paar dagen wachten. Maar gelukkig kun je nu al andere colorways van dit comfortabele model shoppen! Als je van kleur houdt, dan is deze gele colorway ‘Eqt Yellow’ misschien iets voor jou! Of houd je meer van print? Dan is de ‘Pale Nude’ met nude camouflage print misschien een goede match. Benieuwd welke colorways er nog meer zijn op het NMD model? Bekijk ze dan via de adidas website!

adidas NMD
adidas NMD

Zijn klassieke zwarte sneakers meer jouw smaak? Zet dan je alarm op 10 maart 2021 om 00:00 en zorg dat je de adidas NMD_R1 Primeknit ‘Core Black’ snel in je winkelmandje stopt! Het paar zal verkrijgbaar zijn vanaf €180. Bekijk de Sneakerjagers Releasekalender om een overzicht te krijgen van alle opkomende releases!

adidas NMD_R1 Primeknit 'Core Black'

GZ0066 · Prijs vanaf €100,-

Naar alle aanbieders
Previous ArticleNext Article