StockX-Under-Retail series week 8, Part 2

Ditmaal hebben we voor de StockX Under Retail series een heerlijke Air Max 90 uitgekozen die beschikt over een recycled canvas. Verder is de sneaker verwerkt in een zachte colorway. Benieuwd naar meer info over dit design dat verkrijgbaar is voor minder dan de retail prijs? Lees snel verder…

Hoewel we in de afgelopen 30 jaar al een ontelbaar veel verschillende designs hebben mogen ontvangen voor de Air Max 90, weet Nike zichzelf telkens weer te overtreffen. Tegenwoordig duiken er vrijwel elke week nieuwe colorways op voor het iconische model. Nu geeft Nike jou de kans om het silhouet helemaal eigen te maken met Nike By You. Wil je meer te weten komen over hoe of wat? Klik dan hier.

De Air Max 90 die we in dit blog uitlichten maakt onderdeel uit van het ‘Recycled Canvas’ pack. Het pack bestaat uit 5 sneakers, namelijk de Air Max 90, Air Max 95, Daybreak, Cortez en twee colorways op het Air Force 1 silhouet. De naam van het pack verklapt al dat de sneakers zijn samengesteld van gerecycled materiaal. Het pack maakt ook onderdeel uit van Nike’s Move To Zero project. Nike probeert namelijk steeds duurzamer te zijn!

Nike Air Max 90 ‘Recycled Canvas’ | CK6467-001

Het bovenwerk van de sneaker beschikt over grijze en witte tinten die het silhouet een zachte feel and look geven. Zoals we al zeiden beschikt het bovenwerk over gerecycled canvas, terwijl de Swooshes zijn samengesteld van flyleather. Verder zijn de heeltabs voor 50% opgemaakt van leervezels. Hier en daar zijn ook enkele lichtblauwe details verwerkt die het model extra leven inblaast. Onder het bovenwerk loopt een witte midsole en een lichtblauwe outsole die het design helemaal completeren.

De nieuwprijs van de Nike Air Max 90 ‘Recycled Canvas’ bedroeg €150,-. Op StockX is de Lowest Ask momenteel €87,-. Aarzel niet te lang en scoor nu jouw paartje! Klik hier om onze andere Under Retail blogs wil checken.


Nike Air Max 90 Recycled Canvas

Previous ArticleNext Article