LeyroyElshot in een nieuwe Recording van SJ Radio

Het is weer vrijdag en dat betekent een nieuwe mix op Sneakerjagers Radio in samenwerking met La Cassette Recordings! Deze week LeyroyElshot achter de decks with some smooth R&B. 

De Amsterdamse LeyroyElshot groeide op achter de platenspelers van zijn vader die ook DJ is. Na het draaien van Deep House, Techno and Drum & Bass, is hij zich gaan verdiepen in R&B (classics), Hiphop en Trap. De mix van zijn skills als producer en DJ zorgt voor verrassende en authentieke sets. 

Als DJ draaide Leyroy al eerder in de nachten van La Cassette in Utrecht. Naast club DJ draait hij ook bij de live shows van rap talent Sor, die vorige jaar live te zien was op stage bij La Cassette in de EKKO. Zijn energie werkt aanstekelijk en lokt je de dansvloer op. Ook deze set laat Leyroy je viben op heerlijke R&B. De Beelden die Leyroy heeft uitgekozen als achtergrond heeft hij geselecteerd op visuele aantrekkelijkheid. ‘Deze beelden zijn alles behalve R&B, juist dat vind ik nice’. 

De geboren en getogen Amsterdamse muziek fanaat brengt op soundcloud de zogeheten ‘Ley’s babymakertapes’ uit. ‘Slow jams zijn mijn passie’. Iets wat je niet vaak ziet bij DJ’s die ook vaak in clubs draaien. Het doel van de DJ is om de mixtapes op soundcloud bijna als album uit te brengen. Dit is te zien aan de cover van de babymaker mixtapes. De cover is geïnspireerd op de album covers van R&B legend Luther van Ross. Zonder twijfel gaan we nog veel horen van LeyroyElshot, hopelijk snel weer te checken in de club. 

Tracklist

Come & Talk To Me – Jodeci

Can We – SWV

Baby Powder – Jenevieve

Bag Lady – Erykah Badu

I Can’t See – Nicole

Before You Walk Out Of My Life – Monica

Climax – Slum Village

Stay Up! – 88 Keys Feat. Kanye West

A.S.S. – LoRd Lu N Feat. Denzel Curry & Anna Wise

Devil’s Pie – D’Angelo

Lyk Dis – NxWorries Feat. Anderson.Paak & Knxwledge

Sneakerjagers Radio is een nieuw concept van Sneakerjagers. Een platform waar jij je kan onderdompelen in de wereld van muziek en meer door de ogen en oren van Sneakerjagers. Samen met La Cassette hebben we een aantal heerlijke Recordings opgenomen die we elke vrijdag om 18:00 online zetten. Stay tuned.. Enjoy!

Previous ArticleNext Article