Skip to content
Upcoming

Een early taste of summer: de Nike Dunk Low ‘Lemon Drop’ is er 🍋

25 februari 2021 18:14
Een early taste of summer: de Nike Dunk Low ‘Lemon Drop’ is er 🍋

De Nike Dunk Low ‘Lemon Drop’ is er bijna! Deze fruitige colorway geeft je een heerlijke early summer vibe. Wil jij de drop niet missen? Zet direct je reminder aan via de onderstaande knop!

Nike WMNS Dunk Low 'Lemon Drop'

DJ6902-700 · Prijs vanaf €178,-

Naar alle aanbieders

NIKE DUNK LEMON DROP RELEASE INFORMATIE

2021 is het jaar van de Dunk. Van de grote lente-zomer drops die eraan komen is deze Lemon Dunk Low een early taste. De kicks komen right on time voor de zomer. Op 24 april 2021 om 09:00 uur kan jij een paar bemachtigen, voor zo lang de voorraad strekt. Save the date en vergeet dus niet om je herinnering aan te zetten.

Colorway

Het silhouet van deze citrus colorway heeft een lemon drop, opti yellow, sail en zitron kleurenschema op de lederen bovenkant.

Nike Dunk Low Lemon Drop
Nike Dunk Low ‘Lemon Drop’ by Nike

Textuur en details

De middenpanelen en de toebox zijn gemaakt van getrommeld en geperforeerd leer. De gladde beige zitron-overlays vinden hun weg naar de enkel, veters en toebox. De suède Nike Swoosh en de tong zijn voorzien van de opvallende Opti Yellow kleur. De Swoosh is naast de kleur ook opvallend door de citroen huid textuur. Bij de hak is een citroen motief geborduurd en op de hielkap is geel lakleer te zien. Andere details zijn de mesh tong, witte tussenzool, en de half doorschijnende rubberen buitenzool. De gekozen kleuren en texturen geven de basketbalschoen een extra cleane uitstraling.

Nike Dunk Low Lemon Drop texture
Nike Dunk Low Lemon drop details citrus