Oui, oui Paris; KITH opent zijn flagship store in Parijs!

Kith opening paris sneakerjagers

Streetwear- en sneakerboetiek Kith gaat overseas. De brand opent zijn flagship store in the city of light and love, Parijs. Kith zet hiermee zijn wereldwijde expansie voort in Europa.

KITH’S GRAND OPENING

Kith opent zijn flagship store op 26 februari 2021. Parijs is de zesde flagship store van het merk en de tweede internationale locatie na de opening in Miyashita Park in Tokio midden 2020.

De viering omvat ook de release van co-branded- en themakleding, evenals een exclusieve Nike Air Force 1 colorway. Check hiervoor de video met wat sneakpeaks!

Preview by Kith

EEN FRIS DESIGN

Locatie en ruimte

Kith opent zijn flagship store op 49 rue Pierre Charron, 75008. Dit ligt op een korte loopafstand van de beroemde Arc de Triomphe. Kith Paris heeft een chique look die lijkt op de andere locaties van de boetiek. Met een afmeting van 16.000 vierkante meter, is dit het grootste pand tot nu toe. KITH-oprichter Ronnie Fieg, werkt voor het pand nauw samen met de New York based artist Daniel Arsham. Daniel is de medeoprichter van het ontwerpbedrijf Snarkitecture. Snarkitecture presenteert de flagship store als een mengeling van frisse en eentonige designs in combinatie met wat Franse elementen.

Interieur

Zoals bij alle KITH-winkels wordt het interieur gekenmerkt door de in gips gegoten sneakers. In dit geval zijn het Air Max 1’s. Daarnaast heeft het pand meerdere verdiepingen met marmeren decoratie. De ruimte biedt een unieke lifestyle-ervaring met KITH retail voor sicke streetwear. Evenzeer kunnen de klanten nog genieten van KITH’s lekkernijen. Bij de grote opening is het populaire New Yorkse restaurant Sadelle’s van de major food group aanwezig. Zij zullen een speciale pop-up in de winkel hebben en daar blijft het niet bij. Dit is de eerste internationale buitenpost van Sadelle’s, dat ook als permanent restaurant in KITH Paris is gevestigd en waar het restaurant zijn unieke brunchmenu mag serveren.

Blijf op de hoogte voor meer details over Kith en de officiële opening van de flagship in Parijs via onze nieuwspagina!

Previous ArticleNext Article