Air Jordan MA2 SP ‘Future Beginnings’: nu beschikbaar!

Jordan Brand heeft een gloednieuw model ontwikkeld: de Jordan MA2. De nieuwe sneakers debuteerden vandaag via de Nike SNKRS app. Bij dit design heeft Jordan ook een paar unieke kledingstukken ontwikkeld. Bekijk hier de collectie van de Air Jordan MA2 SP ‘Future Beginnings’.

Air Jordan MA2 SP 'Future Beginnings'

Air Jordan MA2 SP | DA2552-100

De colorway op de nieuwe Air Jordan MA2 past perfect bij het opkomende lenteweer. De upper heeft een zachte beige kleur gekregen. Daarnaast zijn er verschillende materialen gebruikt, de upper heeft zowel nylon als suède details. Verder bevat de schoen kleurrijke elementen. Op de hak en zool zijn er roze, oranje en zelfs burgundy tinten gebruikt die samen de perfecte combinatie vormen.

Air Jordan MA2 SP
DA2552-100

Het Design

De gloednieuwe Jordan MA2 ziet er anders uit dan bijvoorbeeld de klassieke Air Jordan 1’s en 6’s. Op het eerste gezicht ziet het paar er modern, dynamische en comfortabel uit. Een opvallend detail is dat de schoen de bekende ‘Nike Air Zool’ heeft. Verder bevinden zich op de upper verschillende lijnen die voor een sportief effect zorgen.

Wat ook anders is dan de klassieke Jordans, is het vernieuwde tonglabel. Dit label is minimalistisch gemaakt, zo is er bijvoorbeeld een kleiner Jumpman logo gebruikt. Een leuke toevoeging zijn de andere labels die schuin over de schoen genaaid zijn. Al met al kan geconcludeerd worden dat de Air Jordan MA2 SP ‘Future Beginnings’ een eigen identiteit heeft en de toekomst van Jordan representeert.

Video via Instagram @sneakerjagers_wmns
Air Jordan MA2

Onze eigen Sneakerjager Nikki heeft de Jordans gestyled met de bijbehorende kledingstukken uit de Jordan Future Primal collectie. Ze heeft gekozen voor een all-black-outfit en draagt hier de Women’s Utility Trousers en Women’s Bodysuit.

Wat vind jij van de Air Jordan MA2 SP ‘Future Beginnings’? De Jordans zijn op 25 februari 2021 gereleased voor €140 via onder andere Nike. Shop de schoenen snel voordat ze uitverkocht zijn! Bekijk ook de kledingcollectie om alle kledingstukken te shoppen.
Houd onze Instagram-accounts @sneakerjagers & @sneakerjagers_wmns in de gaten om als eerste op de hoogte te zijn van de nieuwste releases!

Air Jordan MA2 SP 'Future Beginnings'

DA2552-100 · Prijs vanaf €130,-

Naar alle aanbieders
Previous ArticleNext Article