StockX-Under-Retail series week 8, Part 1

Een nieuwe week betekent een nieuwe blog van de StockX-Under-Retail series! Zoals je ondertussen misschien wel weet, lichten we in deze serie de hotste sneakers op StockX onder retailprijs uit! Dit keer hebben we het niet over één paar sneakers, maar over maar liefst vijf verschillende paartjes! Kijk mee naar deze waanzinnige sneakers op StockX Under Retail Price.

1. Nike P 6000 Triple White (W)

Deze minimalistische Nike schoen zit extreem comfortabel aan je voeten. Dit model kwam uit in 2019 in verschillende colorways die snel uitverkocht raakten. Met deze Triple White colorway zit je altijd goed, je kan de schoen eindeloos combineren. Het paar had een retailprijs van €110 en op StockX is de laagste vraagpprijs nu €79!

Nike P 6000 Triple White

2. Nike Air Max 90 Recraft Lime

De Air Max 90 is een OG Nike model die iedere sneakerhead in zijn of haar kast moet hebben. Met deze Lime Green colorway heb je een klassiek model met een frisse twist te pakken. De retailprijs van dit fruitige paar was €140 en is nu te verkrijgen vanaf €78.

Nike Air Max 90 Recraft Lime

3. Nike Classic Cortez Stranger Things Sail Upside Down Pack

Ben jij fan van de Netflix-serie Stranger Things? Dan zijn deze sneakers wellicht iets voor jou, want het Nike Classic Cortez model heeft een speciale uitvoering gekregen. Op het eerste gezicht lijkt de sneaker enkel een beige upper te hebben, maar er is een verassing: hieronder zit een denim laag verstopt! Wanneer de schoen zal slijten komt deze te voorschijn, of je kan natuurlijk ook de beige laag handmatig verwijderen. De schoen retailde voor €110, maar staat nu vanaf €100 op StockX.

Nike Classic Cortez Stranger Things Sail Upside Down Pack

4. Nike Air Mowabb Olivia Kim No Cover (W)

Op 8 november 2019 releasde Nike met Olivia Kim een unieke pack sneakers. In dit pack zaten maar liefst vijf verschillende modellen. De sneakers waren geïnspireerd op de jaren ’90 stijl van New York City. De Nike Air Mowabb behoorde bij dit pack en had een retailprijs voor €170. De prijs is op StockX flink gedaald en is verkrijgbaar vanaf €115!

Nike Air Mowabb Olivia Kim No Cover

5. Nike Air Max 90 Mars Landing

Last but not least, dit exclusieve design op de Air Max 90. De Nike AM90 Mars Landing is geïnspireerd op de rode planeet. In 2019 volgde dit design de uit 2014 AM90 Lunar Landing, geïnspireerd op de maan, op. Deze schoen heeft een design gebaseerd op Mars, een leuk detail is dat de schoen in het donker een reflecterende gele gloed heeft. Het paar had een retailprijs van €160, de laagste vraagprijs staat nu op €69.

Nike Air Max 90 Mars Landing

Welke sneakers vind jij de beste uit dit rijtje? Als je van plan bent één van deze modellen te scoren, koop ze dan snel via StockX! Wie weet schieten de prijzen binnenkort weer omhoog. Wil jij op de hoogte blijven van de nieuwste delen van de StockX-Under-Retail series? Houd dan de Sneakerjagers Blog in de gaten om niks te missen!.

Previous ArticleNext Article