Nike Dunk Low ‘Oil Green’: Eerste Beelden 👀

De eerste beelden van een nieuwe Nike Dunk Low zijn opgedoken. Het paar verscheen op Instagram waarop alle details van de schoen al goed te zien zijn. Bekijk hier de Nike Dunk Low ‘Oil Green’!

Nike Dunk Low 'Oil Green'
Images via Instagram @_goba_

Nike Dunk Low ‘Oil Green’ | DH0957-001

Het thema van de Dunk is vrij duidelijk, de Dunk staat vol met verschillende camouflage prints. Elk deel van de schoen heeft een andere print gekregen, dit verschil is zelfs per schoen doorgetrokken. Verder is er gebruik gemaakt van zwarte suéde delen. Ook de nylon tong is zwart gekleurd, net zoals de veters en de binnenkant.

Daarnaast hebben de sneakers een unieke groene kleur gekregen: ‘Oil Green’. Deze kleur is aangebracht op het Nike logo op de tong, de nestels, het onderste deel van de zool en de grote Nike swooshes aan de zijkanten.

Dunk Low 'Oil Green'

Nike Dunk Low ‘Oil Green’: Details

Een opvallend detail bevindt zich op de achterkant van de schoenen. Op de ene kant is het ‘NIKE’ logo geborduurd op de schoen. Op de andere schoen is een oud Nike Basketball logo te vinden in een felle oranje kleur. Verder is de tong een beetje dikker gemaakt dan bij andere Nike Dunk Low’s.

Nike Dunk Low camo
Nike shoes

Tenslotte gaan er ook geruchten dat dit design een witte variant krijgt. Deze sneakers zullen waarschijnlijk soortgelijke camouflage patronen krijgen, maar dan in een lichtere witte colorway. Helaas zijn hier nog geen foto’s van.

Nike Dunk Low 'Oil Green'

Nike Dunk Low SB Pro ‘Camo Green’

Dit is niet de eerste keer dat we een camouflage print op een Dunk zien. In 2017 werd door Nike SB de Nike Dunk Low SB Pro ‘Camo Green’ uitgebracht. Dit design had meer wit op de schoen, voornamelijk op de basis. Verder hadden de overlays een donkergroene legerprint die op elk onderdeel hetzelfde waren.

Dunk Camo Green

Het is nog even afwachten wanneer de Nike Dunk Low ‘Oil Green’ uit zal komen. Er zijn speculaties dat de schoen rond mei 2021 verkrijgbaar zal zijn en een prijskaartje van €100 zal hebben. Houd daarom de Sneakerjagers Blog in de gaten om meer over deze én andere upcoming releases te weten te komen.

Nike Dunk Low SE 'Oil Green'

Verwacht in 2021

Naar alle aanbieders
Previous ArticleNext Article