The Simpsons x adidas ZX 1000 ‘Flaming Moe’s’ 🔥 komt eraan!

Een nieuwe sneaker van de adidas x The Simpsons collab is aangekondigd. Dit keer is het design geïnspireerd op de Flaming Moe’s, het alcoholische drankje dat bedacht is door Homer Simpson. Neem hier een kijkje naar de eerste beelden van de vurige The Simpsons x adidas ZX 1000 ‘Flaming Moe’s’.

The Simpsons x adidas ZX 1000 'Flaming Moe's'

The Simpsons x adidas

adidas is een samenwerking aangegaan met de Amerikaanse animatieserie The Simpsons. Vorige week lanceerde adidas een colorway die geïnspireerd was op de ‘Krusty Burger’, het bekende fast food restaurant uit de serie. Deze colorway was te zien op de adidas ZX 10000 C. Veel details van het restaurant waren verwerkt in het design van de schoen. Zo waren onder andere de burger met sesamzaadjes te herkennen en de groene kleur van de ‘Krusty Clown’.

The Simpsons x adidas ZX 10000 C

The Simpsons X adidas ZX 10000 C 'Krusty Burger'

H05783 · Prijs vanaf €98,-

Naar alle aanbieders

The Simpsons x adidas ZX 1000 ‘Flaming Moe’s’ | H05790

Ook in dit design is er veel aandacht voor detail. Bijna elk onderdeel van de schoen is geïnspireerd op de Flaming Moe. Het drankje heeft een paarse kleur en wordt aangestoken waardoor er een vlam blijft branden. De kleuren hiervan: paars, rood, oranje en geel komen dan ook terug op de adidas ZX 1000. Verder hebben alle onderdelen van de sneaker een dikke zwarte outline gekregen, dit past goed bij de animatiestijl van The Simpsons.

De basis van de sneaker heeft de donkerpaarse kleur gekregen. De bekende adidas strepen zijn rood gekleurd, net zoals de hak en details op de zool. Daarnaast gaat er veel aandacht naar de vlam op de zijkant van de schoen. Ook het logo ‘Flaming Moe’s‘ op de tong is rood en afgebeeld in de stijl van The Simpsons. Om het geheel af te maken is het adidas logo op de hak geel gekleurd net zoals de vlam. Een leuk detail is het echte Flaming Moe’s drankje dat aan de veters zit.

The Simpsons x adidas ZX 1000 'Flaming Moe's'
The Simpsons x adidas

Ben jij een grote Simpsons fan en moet je deze schoenen hebben? Houd dan onze Releasekalender in de gaten om de exacte releasedatum niet te missen! De schoenen zullen een retailprijs van €120 hebben.

The Simpsons X adidas ZX1000 'Flaming Moes'

H05790 · Prijs vanaf €111,-

Naar alle aanbieders
adidas ZX 1000 'Flaming Moe's'
Images by adidas

Previous ArticleNext Article