Skip to content
Upcoming

Dunk Low ‘Lemon Drop’ 🍋: de perfecte zomerschoen

15 februari 2021 20:09
Dunk Low ‘Lemon Drop’ 🍋: de perfecte zomerschoen

Nike komt met een fruitige colorway voor een nieuw design: de Dunk Low ‘Lemon Drop’. De eerste foto’s van deze geelkleurige Dunks zijn net gedeeld. Het is nog even afwachten wat de officiële releasedatum zal worden, maar er zijn geruchten dat de schoen in de zomer van 2021 zal releasen. Heel verassend is dit niet, want de lemon inspired colorway past perfect bij de zonnige summer vibes!

Dunk Low 'Lemon Drop'

Dunk Low ‘Lemon Drop’: het design

De Nike Dunk Low ‘Lemon Drop’ heeft gele accenten, geïnspireerd op de citroen. Wat meteen opvalt, is dat de swooshes een knalgele kleur hebben gekregen. Ook de textuur van de swoosh lijkt zelfs op de schil van een citroen. Verder hebben de Nike logo’s op de tong, aan de binnenkant en op de hak een wat lichtere gele kleur gekregen. Het logo van de hak glanst mooi in het licht door het patent leren materiaal. Een leuk detail, is de geborduurde citroen aan de zijkant van de hak.

Nike sneakers
Dunk 'Lemon Drop'

Voor de overlays van het model, is er gekozen voor een warm beige kleur die goed past bij het suède materiaal. De basis van de schoen is van wit leer, wat de schoen een frisse uitstraling geeft. Daarnaast heeft de tong een geweven textuur gekregen, wat een leuk uniek detail is. Tenslotte is de zool ook wit gemaakt en de onderkant bestaat uit een semi-transparante gum rubberen outsole.

Nike Dunk Low 'Lemon Drop'

Air Jordan 11 Low ‘Bright Citrus’

De Dunk Low ‘Lemon Drop’ is niet de enige Nike sneaker die geïnspireerd is op citrus fruit. Ook komt Jordan in het voorjaar uit met de Air Jordan 11 Low ‘Bright Citrus‘. Deze schoen bevat fel oranje accenten, die doen denken aan de kleuren van een sinaasappel. Dit paartje wordt iets eerder verwacht dan de Dunk, de releasedatum staat namelijk op 6 mei 2021.

Air Jordan 11 Low 'Bright Citrus'

Kan jij niet wachten op de sappige Dunk Low ‘Lemon Drop’ 🍋? De sneakers worden verwacht een retailprijs van €100 te hebben en zullen via Nike beschikbaar zijn. Houd onze Releasekalender in de gaten om de exacte releasedatum niet te missen!

Nike WMNS Dunk Low 'Lemon Drop'

DJ6902-700 · Prijs vanaf €178,-

Naar alle aanbieders
Dunk Low 'Lemon Drop'
Images by Nike