Dunk High ‘Game Royal’ heeft mogelijke release datum 👀

Nike Dunk High 'Game Royal'

De Nike Dunk High is populairder dan ooit! Niet alleen het silhouet maakt een comeback, ook veel oude colorways worden terug gebracht. We zagen de colorway vorig jaar verschijnen op de Dunk Low, dit keer is het de Nike Dunk High ‘Game Royal’ die ons sneaker-hart sneller laat kloppen! We hebben officiële foto’s en zelfs een mogelijke release datum.

Begin 2020 zagen we de Nike Dunk Low ‘Kentucky’, de sneaker was meteen favoriet en wordt ondertussen voor veel geld doorverkocht. Ook zagen we andere colorways, die in 2020 een retro release hebben gekregen. De Dunks zijn onderdeel van ‘Be True To Your School’. Dit verwijst naar het collage basketbal, waar het allemaal is begonnen voor de Nike Dunk. 2020 werd het jaar van de dunk genoemd, maar dit jaar verwachten we nog veel meer release’s van het silhouet! Zo ook deze Dunk High ‘Game Royal’.

Ook de ‘Syracuse’ kunnen we binnenkort verwachten op de Dunk High. Deze dropt op 11 maart 2021! Een must-have voor veel sneakerheads. Onder anderen de Nike Dunk High ‘Varsity Maize’, ‘Michigan’ en ‘Varsity Purple’ hebben zijn retro release al gezien.

Nike Dunk High 'Syracuse'

DD1399-101 · Prijs vanaf €183,-

Naar alle aanbieders

Nike Dunk High ‘Game Royal’ | DD1399-102

De Dunk High beschikt over dezelfde colorblokking als de low versie. We zien een witte basis, met ‘Game Royal’ aka blauwe overlays. Ook de details doen mee in deze twee kleuren. Zo zien we een witte midsole met een ‘Game Royal’ outsole. Ook de veters hebben de blauwe kleur gekregen. De sneaker dropt niet alleen voor volwassenen. Ook kinder en baby maten zullen droppen in deze colorway.

Nike Dunk High 'Game Royal' | DD1399-102

Zet 11 juni 2021 maar alvast in je agenda! Dit is namelijk de mogelijke release datum van de Dunk High ‘Game Royal’. Bekijk hieronder de eerste foto van dit fantastische paartje. Houd de releasekalender ondertussen in de gaten, zo mis je nooit meer een sneaker release. Ook houden we je op de hoogte van geruchten, releases en ander sneaker news via onze Instagram pagina.

Dunk High 'Game Royal'
Dunk High 'Game Royal' | DD1399-102
Images By Sneakernews
Dunk High 'Game Royal'
Dunk High 'Game Royal' | DB2179-102
GS STYLE: DB2179-102
Previous ArticleNext Article