Skip to content
Upcoming

Jordan Brand en Paris Saint-Germain brengen een nieuw tenue uit

1 februari 2021 17:08
Jordan Brand en Paris Saint-Germain brengen een nieuw tenue uit

Jordan Brand en Paris Saint-Germain breiden hun samenwerking uit. Laatst zagen we al dat de Franse voetbalclub had gewerkt aan de Air Jordan 1 High Zoom CMFT. De aankomende collectie krijgt dezelfde kleuren als die van de sneaker en wordt dit gecombineerd met een melkweg design.

Paris Saint-Germain x Jordan Brand

De focus wordt vooral gelegd op het shirt van het nieuwe tenue. Dit shirt heeft een mix van ‘Hyper Pink’ en ‘Psychic Purple. Het Shirt wordt uiteraard gedragen door de spelers van PSG, maar bevat de collectie ook een pre-match top, korte broek, sokken, trainingstrui en trainingsbroek. Het nieuwe “PARIS” logo op het tenue is geïnspireerd op NASA Space Shuttles. Er wordt ook nog een referentie gemaakt naar de olifanten print van de Air Jordan 3. Deze print wordt namelijk gebruikt op het mesh op het shirt en broek. Naast het 2020-2021 tenue bevat de collectie ook nog een brede lifestyle collectie voor kinderen, vrouwen en mannen.

Jordan Brand Paris Saint-Germain

De Air Jordan 1 High Zoom CMFT komt binnenkort ook uit. Het bovenwerk voor een groot deel is gemaakt van suède. Een off white kleur wordt gebruikt op de basis terwijl de overlays een zwarte kleur hebben gekregen. Dezelfde roze en paarse kleur is terug te vinden rondom de enkel en het Jordan Wings logo. De Swoosh is uit de sneaker gesneden, waardoor er een grijze kleur tevoorschijn komt. Zoals de naam het al zegt beschikt de sneaker over de Zoom technologie, waardoor deze sneaker enorm comfortabel is.

De Jordan brand PSG collectie is nu al verkrijgbaar voor members via Nike.com. De PSG x Air Jordan 1 High Zoom CMFT komt uit op woensdag 17 februari via de Nike SNKRS app voor €150. Bekijk hieronder de afbeeldingen en download de Sneakerjagers app om op de hoogte te blijven van de laatste sneaker releases, nieuws en shock drops.


Jordan Brand Paris Saint-Germain
Jordan Brand Paris Saint-Germain
Jordan Brand Paris Saint-Germain
Jordan Brand Paris Saint-Germain

Images by Jordan Brand

PSG X Nike Air Jordan 1 Zoom Comfort'

DB3610-105 · Prijs vanaf €133,-

Naar alle aanbieders
Images by Nike