Nieuwe pastel colorway op de Air Force 1 Shadow

Air Force 1 Shadow Easter pastel

De perfecte colorway voor het voorjaar. Lichte tinten wisselen elkaar af op de vele overlays van de Nike Air Force 1 Shadow ‘Easter Pastel’. Het Shadow model kwam pas later kijken, maar werd al snel favoriet onder de dames. Ook dit keer is de Air Force 1 Shadow een womens exclusive.

De Air Force 1 lanceerde in 1982 en was oorspronkelijk bedoeld voor de basketbalvelden. Inmiddels heeft iedereen wel een paartje in huis en is de sneaker niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Ondanks alle nieuwe colorways en details op de Air Force 1, zal hij zijn ware basketbal stijl nooit laten gaan. De Air Force 1 Shadow is speciaal ontworpen voor dames en geeft een speelse twist aan het OG stijl. In 2019 verscheen het Shadow model voor het eerst in 2 colorways. Een daarvan was de pastel colorway, die ons sneaker-hart sneller liet kloppen. De sneaker was dan ook ongekend populair en nog moeilijk te krijgen. Gelukkig volgde er al snel meerdere colorways.

Air Force 1 Shadow ‘Easter Pastel’ | CU8591-104

Net zoals het eerste model, heeft ook deze release ‘Easter vibes’. De vrolijke en pastel kleuren zijn perfect voor het zomerse weer, waar we allemaal weer naar uit kijken. Dit keer heeft de Air Force 1 Shadow een Créme kleurige basis. Hierover liggen licht oranje overlays, die weer worden bedekt met een nieuwe laag pastel blauwe overlays. De oranje kleur is wel overheersend op de Swoosh, waar de kleur op de bovenste Swoosh te zien is. De backtab en binnenste Swoosh hebben een blauwe kleur gekregen, die iets meer naar grijs neigt. Ook het rubberen detail over de zool heen heeft de pastel oranje kleur gekregen. De wat verdikte zool heeft een créme kleur, ook wel ‘Sail’ genoemd.

De Air Force 1 Shadow ‘Easter Pastel’ is te bewonderen op de foto’s hier onder. Er is helaas nog geen release datum bekend, maar we kunnen de sneaker binnenkort verwachten. Shop ondertussen HIER andere colorways van de Air Force 1 Shadow. Houd alle sneaker releases in de gaten via onze releasekalender. Volg @sneakerjagers_wmns op Instagram voor extra sneaker en fashion content.


Nike Air Force 1 Shadow 'Pastel'

CU8591-104 · Prijs vanaf €94,-

Naar alle aanbieders
Air Force 1 Shadow Easter Pastel
Air Force 1 Shadow Easter Pastel
Air Force 1 Shadow Easter Pastel

Previous ArticleNext Article