Skip to content
Upcoming

De Nike Dunk Low ‘College Navy’ komt uit in februari

25 januari 2021 17:06
De Nike Dunk Low ‘College Navy’ komt uit in februari

We kijken vandaag naar alweer één nieuwe Nike Dunk Low release. Zaterdag zagen we al de release van de Nike SB Dunk Low ‘Court Purple’ en kunnen we ons alweer verheugen op de volgende. Er zijn nieuwe beelden opgedoken van de Nike Dunk Low ‘College Navy’. Deze nieuwe colorway op het populaire Nike model wordt verwacht op 25 februari 2021 voor een retail prijs van €100.

Het is en blijft nog steeds erg lastig om Nike Dunk’s voor retail prijs te krijgen. De gehele sneaker wereld is in de ban van het klassieke model. De SB variant is al helemaal lastig om te krijgen. Deze sneakers releasen namelijk alleen bij geselecteerde skate shops en via de Nike SNKRS app.

Vorige week keken we ook al naar de opkomende Nike Dunk Low ‘Medium Curry’. Deze sneaker had een kleuren combinatie van crème en curry. Ook beschikt deze sneaker over een volledig suède bovenwerk, wat erg verfrissend is in vergelijking tot alle leren Dunks. Wil jij meer over deze sneaker te weten komen, kan je er hier meer over lezen.

Nike Dunk Low ‘College Navy’ | DD1768-400

Als we kijken naar het bovenwerk is het bijna geheel gemaakt uit leer, alleen is de tong gemaakt van nylon. De basis heeft een navy blauwe kleur wat wordt samengesteld met grijs lederen overlays. Deze grijze kleur is ook te vinden op de leren Swoosh. Een University Red kleur is gebruikt voor de Nike branding op de tong en hak. Onder het bovenwerk bevind zich een witte midsole en doorzichtige outsole.

De Nike Dunk Low ‘College Navy’ wordt verwacht op 25 februari 2021 bij Nike voor €100. Wil jij nooit meer een shockdrop missen? Download dan de Sneakerjagers app om op de hoogte te blijven van het laatste sneaker nieuws.


Nike WMNS Dunk Low SP 'College Navy'

DD1768-400 · Prijs vanaf €88,-

Naar alle aanbieders
Dunk Low College Navy
Dunk Low College Navy
Dunk Low College Navy
Dunk Low College Navy