Skip to content
Upcoming

Nike’s Air Force 1 ‘Metal Frame’ beschikt over frisse details

20 januari 2021 20:00
Nike’s Air Force 1 ‘Metal Frame’ beschikt over frisse details

Dankzij ‘metalen’ details krijgt het klassieke Air Force 1 model een frisse look. De sneaker, zoals we hem al jaren kennen, met te gekke nieuwe details. De Nike Air Force 1 ‘Metal Frame’ is verkrijgbaar vanaf donderdag 21 januari. Lees hier alle info over deze release!

Tegenwoordig heeft bijna iedereen wel een paartje Air Force 1’s in zijn kast staan. Al sinds zijn debuut in 1982, is de sneaker enorm populair. Vooral de OG witte colorway blijft een grote favoriet in de sneaker wereld. Ook Nike wil nog niet van het model af en weet ons telkens weer te overtreffen met nieuwe, prachtige colorways. Ditmaal is het Nike opnieuw gelukt een frisse, minimalistische look te geven aan de Air Force 1 Low.

Nike Air Force 1 ‘Metal Frame’ | DH4098-100

Het bovenwerk van de aankomende colorway is, zoals we hem misschien wel het liefst zien, gemaakt van wit leer. Over de hiel en Swooshes lopen ‘Metal’ strepen. Deze strepen geven een stoere uitstraling en zorgen ervoor dat de sneaker tot leven komt. Verder is de Swoosh verwerkt in een cleane witte kleur. Ook de veters, zool en andere kleine details als de stiksels zijn wit gebleven. Op de heeltab zien we het kenmerkende Nike Air logo in zilveren lijnen geverfd, om dezelfde look als de ‘metal’ lijnen te versterken. De ‘Metal Frame’ details maken deze sneaker zeker uniek!

Clean en super stoer! De Nike Air Force 1 ‘Metal Frame’ is te verkrijgen vanaf donderdag 21 januari, om 09:00 uur via Nike. De sneaker zal €110,- kosten en komt in mannen maten. Houd onze sneaker releasekalender in de gaten, zodat je vanaf nu geen enkele release meer zal missen! Volg Sneakerjagers op Instagram voor extra sneaker content en nieuwtjes. Bekijk hier onder de sneakers en zijn details nog een keer goed!


Nike Air Force 1 '07 'Metal Frame'

DH4098-100 · Prijs vanaf €137,-

Naar alle aanbieders
Air Force 1 'Metal Frame'
Air Force 1 'Metal Frame'
Air Force 1 'Metal Frame'