Geef je garderobe een boost met je favoriete adidas-artikelen en profiteer van 20% extra korting

Bij adidas shop je nu met 20% extra korting, boven op de outlet prijs. De kortingen van de adidas sale liepen al op tot en met 50%, maar met de code EXTRA20 gaat er nog eens 20% vanaf! Dit is een deal die je niet kunt missen. Dus waar wacht je nog op?! Lees verder om onze favoriete items uit deze sale te shoppen.

Ook bij adidas is de end of season sale al een tijdje bezig. De leukste items en sneakers shop je voor een mooie prijs. Dacht je dat die 50% korting al veel was? Dan heeft adidas nog een mooie verrassing! Je shopt nu met extra 20% korting, bovenop de sale met de code: EXTRA20. Scoor echte klassiekers, als adidas Superstar of comfy kleding, nu de lockdown is verlengt. Inspiratie nodig? Bekijk hier onder onze favoriete uit deze adidas sale! Kleding en sneakers, voor alle genders, in elke maat.

Sneakerjagers houd je op de hoogte van de laatste sneaker nieuwtjes, geruchten en deals! Houd de release kalender en de blogs in de gaten, zo mis je nooit een release. Volg Sneakerjagers op Instagram voor extra sneaker content! Ook kleding inspiratie vind je bij ons. Volg Sneakerjagers_wmns voor dagelijkse inspiratie dames sneakers en mode! Hier vind je ook de leukste deals en steals.

Tot 50% korting op Outlet-producten en 20% extra korting door het gebruik van de code: EXTRA20

>> adidas Daniëlle Cathari Trainingjack <<

>> adidas longsleeve <<

>> Superstar <<

>> Falcon sneakers <<

>> Trefoil Trainingsbroek <<

>> adidas trainingsbroek <<

>> adidas Superstar Bold <<

>> Nite Jogger sneakers <<

>> adidas Superstar Kids <<

>> Nite Jogger Star Wars Kids <<

Previous ArticleNext Article