Skip to content
Upcoming

De Air Jordan 1 Retro High OG ‘Volt’ verschijnt zaterdag 16 januari

14 januari 2021 17:13
De Air Jordan 1 Retro High OG ‘Volt’ verschijnt zaterdag 16 januari

Het zal de eerste Air Jordan 1 High release zijn van 2021 en ze leggen de lat gelijk enorm hoog met deze colorway. Aankomende zaterdag, 16 januari 2021, zal de release van de Air Jordan 1 Retro High OG ‘Volt’ plaats vinden. De sneaker zal bij verschillende retailers releasen.

De ‘Volt’ colorway hebben we vaker voorbij zien komen bij Nike. Het is een klassieke colorway die we onderhand op vele modellen voorbij hebben zien komen. Denk bijvoorbeeld aan de Air Max 90, de Air Max Tailwind IV of de Off-White x Nike Air Force 1. Ook de Air Max 95 staat bekend om de klassieke colorway. Tijdens zijn debuut in 1995 verscheen het silhouet namelijk in een ‘Volt’ colorway. Al met al is het een colorway met een rijke geschiedenis.

Air Jordan 1 Retro High OG ‘Volt’

Zodra we de sneaker onder de loep nemen zien we dat de sneaker op opmerkelijke, maar elegante wijze is samengesteld. Wit, leder materiaal is gekozen als basis met hierop overlays in verschillende kleuren. Zo zijn er rondom de toebox zwarte overlays te vinden die overlopen in de eyestays. Wanneer we bij de bovenste eyestays aankomen zien we de felle ‘Volt’ kleur met het kenmerkende Wings logo. Als we wat afzakken zien we dat de hiel bedekt is met een gelige kleur die wat extra leven inblaast. De veters en de tong hebben ook een gelige kleur gekregen, waardoor de sneaker een soort vintage look krijgt. Ook de zool heeft een vergeelde make-over gekregen wat de vintage feeling versterkt.

Aankomende zaterdag, 16 januari 2021, zal de Air Jordan 1 Retro High OG releasen in een ‘Volt’ colorway via Nike SNKRS voor €160,-. Benieuwd bij welke retailers de sneaker nog meer dropt? Check dan onze releasekalender voor een volledig overzicht. Scroll naar beneden voor afbeeldingen van de sneaker.


Air Jordan 1 High 'Volt'

555088-118 · Prijs vanaf €82,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 1 Retro High OG 'Volt'
Air Jordan 1 Retro High OG 'Volt'

Images by Nike