Where to buy: Nike Dunk Low ‘Coast’

Morgen op donderdag 14 januari releasen dan eindelijk de langverwachte Nike Dunks. Één van deze Dunks is de Nike Dunk Low ‘Coast’. Wil jij weten hoe jij een win kan pakken op deze zomerse colorway? Lees dan hieronder verder.

Nike Dunk Low ‘Coast’

De Nike Dunk Low ‘Coast’ is de meest opvallende colorway van de vijf. Het bovenwerk is bijna volledig gemaakt van leer. De toebox, midfoot, hiel en tong hebben een witte kleur gekregen. Over dit witte leer zitten licht blauwe leren overlays. De Nike branding op de tong en hiel hebben een gele kleur. Deze kleine details in combinatie met de blauwe kleur maken de sneaker zo erg zomers. Onder het bovenwerk zit een witte midsole en licht blauwe outsole.

How to Cop?

De Nike Dunk Low ‘Coast’ komt bij een hele hoop winkels uit. Nu released de sneaker niet via de Nike SNKRS app, maar via Nike.com en de Nike app. Daarnaast hebben veel winkels ook nog een raffle open staan waarbij jij je kan inschrijven. Wees wel snel, want veel raffles sluiten vandaag nog! Bekijk hieronder de afbeeldingen van de sneaker en klik op de button hieronder om alle retailers en raffles te zien.


Nike WMNS Dunk Low 'Coast'

DD1503-100 · Prijs vanaf €292,-

Naar alle aanbieders
Nike Dunk Low 'Coast
Nike Dunk Low 'Coast
Nike Dunk Low 'Coast
Nike Dunk Low 'Coast
Nike Dunk Low 'Coast
Images by Nike

Previous ArticleNext Article