Een betere kijk naar de Notre x Nike Dunk High ‘Blue Void’

Notre

Vorig jaar gingen de eerste beelden en geruchten rond dat er een samenwerking aan zat te komen tussen Notre en Nike. Het zal gaan om een Nike Dunk High. De sneaker komt in een ‘Orewood Brown’ en ‘Blue Void’ colorway. Nu hebben we een betere kijk gekregen naar de ‘Blue Void’ colorway.

Notre is een sneaker en kleding retailer gevestigd in Chicago. In 2020 bracht Notre samen met Vans al verschillende colorways uit op het Old-Skool model. De golf die over de midfoot liep waren twee handen die elkaar vast hielden. Deze graphic gaan we dit jaar ook terug zien op de Notre x Nike Dunk High.

Notre x Vans Old-Skool

Notre x Nike Dunk High ‘Blue Void’

Het bovenwerk van de sneaker heeft twee kleuren blauw op zich gekregen. De basis van de sneaker is gemaakt van licht blauw leer aan de buiten zijde van de sneaker. De binnen zijde daarentegen is gemaakt van textiel. Over deze twee materialen zitten overlays gemaakt van donker blauw premium suède. Dit suède wordt ook gebruikt voor de Swoosh. Wat deze Swoosh zo bijzonder maakt zijn de handen die elkaar vasthouden. Op de tong is de Nike branding te vinden met daaronder de Notre branding. Dit is gedaan doormiddel van klittenband. Kijken naar zool zien we dat het bovenwerk rust op een vergeelde midsole. Dit geeft de sneaker zo een vintage look. De sneaker wordt afgerond met een blauwe rubberen outsole.

Een releasedatum is helaas nog niet bekend gemaakt voor deze prachtige sneaker, maar kunnen we de Notre x Nike Dunk High ergens in de aankomende maanden verwachten bij Nike. Bekijk hieronder de afbeeldingen en houd de Sneakerjagers releasekalender in de gaten voor alle opkomende releases.


Notre x Nike Dunk High 'Blue Void'

CW3092-400 · Prijs vanaf €322,-

Naar alle aanbieders
 Notre Nike Dunk High
 Notre Nike Dunk High
Images by Chicagodonc

Previous ArticleNext Article