Nike Dunk High WMNS ‘Football Grey’ Dropt 14 januari

Nike Dunk High WMNS 'Football grey'

Nog een paar daagjes geduld. Op donderdag 14 januari dropt niet 1, niet 2, maar wel 4 paar Nike Dunk’s! Vier toffe colorways staan voor ons klaar in de Nike app. Zo ook de Nike Dunk High WMNS ‘Football Grey.’ Deze WMNS release heeft zachte kleuren, wat het een vintage look geeft. Lees verder over deze te gekke release.

De Dunk was vorig jaar al inmens populair. Maar het ziet ernaar uit dat 2021 ons nog veel meer te bieden heeft. We beginnen het jaar namelijk al met 10 Dunk releases! Als sinds 1985 wordt de sneaker gedragen op het basketball veld. Ondertussen is de Dunk een echt straat icoon. Niet alleen de Low is een groot favoriet. Ook de Dunk High wordt steeds interessanter! Dat merken we aan de vele nieuwe releases en hoge resell prijzen.

Nike WMNS Dunk High ‘Football Grey’ | DD1869-102

Op de basis van deze WMNS Dunk is een ‘Sail’ kleur gebruikt. De overlays hebben de kleur ‘Football grey’ gekregen. Deze kleur lijkt meer naar een licht blauwe kleur te neigen, wat de sneaker een pastel look geeft. Het bovenwerk is voornamelijk gemaakt van leer. Alleen op de tong is een mesh materiaal gebruikt. De ‘Football grey’ kleur komt ook terug op de Swoosh, backtab en branding op de tong. Als laatste kijken we naar de midsole, we zien dat deze ook een sail kleur heeft gekregen die iets donkerder is dan het bovenwerk. Hierdoor krijgt de sneaker een vintage look. De football grey outsole rond de sneaker af als een geheel.

Op donderdag 14 januari dropt de Nike Dunk High WMNS ‘Football Grey’ om 9:00 uur via Nike. Dit keer geen SNKRS app dus. Houd de releasekalender in de gaten, zo mis je nooit een nieuwe sneaker release! Ook alle andere Dunk’s zijn hier te vinden. Voor extra herinneringen, nieuwtjes of meer sneaker content, volg je Sneakerjagers op Instagram!

Nike Dunk High WMNS 'Football Grey'

Previous ArticleNext Article