Officiële beelden van de Supreme x Nike SB Dunk Low Stars ‘Hyper Blue’

Sinds enkele maanden gaan er vele geruchten rond wat betreft de Supreme x Nike SB Dunk Low Stars. Tot dusver is het bekend dat de samenwerking zal beschikken over vier colorways. Van één van deze vier colorways zijn nu officiële afbeeldingen naar buiten gekomen. We hebben het hier over de ‘Hyper Blue’ colorway.

Supreme en Nike hebben al een rijke geschiedenis samen. In 2003 dropte ze samen een soortgelijke samenwerking op de SB Dunk High. De collab die in 2003 dropte beschikte over sterretjes en krokodillenleer en verscheen in twee verschillende kleurcombinaties. Aangezien de samenwerking zo geliefd is betaal je tegenwoordig al snel een paar duizend euro voor een paartje. Ook gingen er geruchten rond dat er een Air Jordan 1 High collab zou verschijnen die in een zelfde soort jasje zou zijn gehezen, echter zijn dit tot nu toe alleen maar geruchten. KLIK HIER om meer te weten te komen over deze collab.

Supreme x Nike SB Dunk Low Stars ‘Hyper Blue’

De Nike SB Dunk Low die is gebruikt voor de samenwerking is op dezelfde wijze gecreëerd als de Dunk High die in 2003 dropte. De sneaker beschikt over een witte lederen basis met hierop overlays die zijn gemaakt van krokodillenleer in een blauwe kleur. Op de zijpanelen onder de Swooshes zijn gouden sterren te vinden. Dit was ook een kenmerkend detail van de Dunk High. Over de witte tong lopen zwarte contrasterende veters met hierop een gouden ‘SUPREME’ lacelock. Op de nestels (uiteinde van veters) staat ‘World Famous’. Ook de branding op de tong en op de heeltb is goud van kleur. Onder de upper loopt een witte midsole en een blauwe rubberen outsole.

Een officiële releasedatum zullen we met zijn allen helaas nog even op moeten wachten, maar wij verwachten dat de sneaker vroeg in 2021 nog zal releasen. Aan de sneaker hangt een prijskaartje van €120,-. Houd Sneakerjagers in de gaten voor je dagelijkse portie sneakernieuws. Scroll naar beneden voor de officiële afbeeldingen.


Supreme X Nike SB Dunk Low 'Hyper Blue'

DH3228-100 · Prijs vanaf €2.283,-

Naar alle aanbieders
Supreme Nike SB Dunk Low Stars 'Hyper Blue'
Supreme Nike SB Dunk Low Stars 'Hyper Blue'
Supreme Nike SB Dunk Low Stars 'Hyper Blue'

Previous ArticleNext Article