Sneakerjagers Radio Recording EILEEN

De sneakerwereld heeft onwijs veel raakvlakken met de muziekwereld. Wij van Sneakerjagers zijn dan ook super enthousiast om jullie kennis te laten maken met Sneakerjagers Radio. Een platform waar jij je kan onderdompelen in de wereld van muziek. Vandaag willen we jullie kennis laten maken met EILEEN.

Sneakerjagers Radio is samengekomen met La Cassette voor een aantal toffe Recordings. Een Recording serie van 20 min, easy and watchable. Naast Sandor Dayala hosten we ook deze week de set van EILEEN. Een heerlijke set om het (early) weekend goed in te gaan!

EILEEN

EILEEN was al te zien op WooHah! en draait als resident in de Bitterzoet. Ze brengt voor deze editie van LC Recordings en SJ Radio een frisse en zomerse sound. De achtergrond van de recording zal je dan ook helemaal in een frisse en zomerse mood brengen. Namens Sneakerjagers Radio en La Cassette; geniet van deze heerlijke set!

EILEEN
Previous ArticleNext Article