De Yeezy Boost 700 V2 komt in een ‘Cream’ colorway

yeezy boost 700 v2 cream

De Yeezy Boost 700 V2 zijn veel mensen misschien alweer vergeten. Dit is niet zo gek, want de laatste keer dat er een colorway uitkwam voor de sneaker was in september 2019. Nu komt de Yeezy Boost 700 V2 in een mooie ‘Cream’ colorway, die in maart 2021 gaat uitkomen.

De Yeezy Boost 700 V2 is de opvolger van de klassieke 700 V1. De 700 V2 had dezelfde zool als de V1, alleen was het bovenwerk geheel anders. Zo was er meer gebruik gemaakt van mesh en waren de drie strepen van adidas in 3M materiaal over de midfoot verdeeld. De eerste colorway die uitkwam voor de Yeezy Boost 700 V2 was de ‘Static’ colorway en is nog steeds een van de populairste colorways die is uitgekomen voor het model.

Yeezy Boost 700 V2 ‘Cream’

De kleuren grey en cream zijn verdeeld over het bovenwerk van de sneaker. Grijs mesh is gebruikt als basis en wordt gecombineerd met grijs/cream overlays. Op de midfoot zijn de drie strepen van adidas geplaatst en zijn gemaakt van 3M materiaal. Hierdoor licht het materiaal op als je een foto maakt of met een zaklamp op schijnt. Kijkend naar de midsole zijn we dat deze geheel wit is gemaakt en beschikt over de BOOST technologie. Hierdoor bied de sneaker comfort voor elke dag. Een zwarte outsole rond de sneaker af als een geheel.

De Yeezy Boost 700 V2 ‘Cream’ wordt ergens verwacht in maart bij adidas voor €300. Bekijk hieronder de afbeeldingen en houd dagelijks onze Instagram en Facebook in de gaten om niks van het laatste sneaker nieuws te missen.


Yeezy Boost 700 V2 'Cream'
Yeezy Boost 700 V2 'Cream'

Previous ArticleNext Article