Krijgt de AMBUSH Dunk een rode colorway?

In december 2020 dropte de eerste colorway van de AMBUSH x Nike Dunk High. Gisteren 5 januari liet Yoon Ahn, ontwerpster van de sneaker, een nieuwe colorway zien op de Dunk. Ze poste een foto op Instagram waar ze een rode AMBUSH Dunk aan had.

Meteen kreeg haar Instagram post veel aandacht en werd de sneaker massaal gedeeld. We hadden veel hoop op een nieuwe AMBUSH release, maar helaas kunnen we deze geruchten al weer los laten. Yoon Ahn heeft namelijk al gezegd, dat deze colorway alleen voor haar bedoeld is. We gaan dus voorlopig nog geen release zien van deze rode colorway op de Dunk.


AMBUSH x Nike

Yoon Ahn is de eerste vrouwelijke designer die een samenwerking aanging met Nike NBA. Daarnaast is Yoon ook een van de eerste vrouwen die een Nike Dunk ontwerpt. Naast dat Yoon Director van jewerly is bij Dior Men, ontwerpt ze ook voor haar eigen merk: AMBUSH. Dit is een high fashion merk uit Tokio wat denim, sieraden, accessoires en nu ook een NBA collectie maakt. Begin 2020 was de AMBUSH x Nike Dunk High voor het eerst te zien op de catwalk. December 2020 was het eindelijk tijd voor een wereldwijde release!

De zwart/witte colorway van de AMBUSH x Nike Dunk High is een erg geliefde sneaker. Vooral onder de vrouwen is de sneaker erg populair. Het was dan ook moeilijk om de sneaker te krijgen. Heb jij ook een L gepakt? Scoor de sneaker dan HIER via StockX.

AMBUSH release

De rode colorway kunnen we helaas dus niet verwachten. Wel staat er een andere nieuwe colorway op ons te wachten! Een volledig roze colorway. De roze AMBUSH x Nike Dunk wordt verwacht op donderdag 14 januari. Lees HIER meer over deze toffe nieuwe colorway!

Houd de releasekalender en onze blogs in de gaten, zo mis je nooit een release! Voor extra nieuwtjes, release reminders en sneaker content volg je Sneakerjagers op Instagram of Sneakerjagerswmns voor dagelijkse inspiratie dames fashion en sneakers!

Ambush X Nike Dunk High 'Lethal Pink'

CU7544-600 · Prijs vanaf €211,-

Naar alle aanbieders

Previous ArticleNext Article