Een nieuwe colorway is opgedoken voor de AMBUSH Nike Dunk High

AMBUSH en Nike zijn nog niet klaar met elkaar. Op 14 februari komt de tweede colorway alweer uit voor de AMBUSH Nike Dunk High. Nu gaan de geruchten rond dat er in de zomer alweer een nieuwe colorway gaat uitkomen voor de sneaker. De nieuwe colorway die gaat uitkomen voor de sneaker heet ‘Deep Royal Blue’.

We zijn dus nog lang niet af van de AMBUSH. Gister werd ook een foto gedeeld door Yoon, creative director van AMBUSH, van een Chicago colorway op de AMBUSH Nike Dunk High. Dit is nog niet officieel bevestigd door Nike, maar we kunnen naast de opkomende ‘Deep Royal Blue’ colorway ook nog de Chicago colorway verwachten!

AMBUSh x Nike Dunk High ‘Deep Royal Blue’

De sneaker houd zich aan het originele ontwerp van de twee voorgaande colorways. De toebox, midfoot, hiel en tong zijn gemaakt van wit leer. Dit witte leer wordt gecomplimenteerd door deep royal blue lederen overlays. Natuurlijk beschikt de sneaker weer over de oversized Swoosh die dit keer in een een zwarte kleur heeft gekregen. De AMBUSH branding is geplaatst op de tong en onderkant van de hiel. Het bovenwerk rust op een sail midsole waardoor de sneaker een vintage look krijgt.

Een releasedatum is nog niet bekend gemaakt voor de AMBUSH Nike Dunk High ‘Deep Royal Blue’, maar wordt ergens in de zomer van 2021 verwacht. Bekijk hieronder de afbeeldingen en houd onze nieuws pagina in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste sneaker nieuws.


 AMBUSH Nike Dunk High

Previous ArticleNext Article