De Nike Dunk Low WMNS ‘Orange Pearl’ dropt 11 februari

Nike Dunk Low WMNS Orange pearl

In 2020 zagen we veel nieuwe en vernieuwde Dunk colorways. Het nieuwe jaar begint ook met veel nieuwe Nike Dunk releases! Op 11 februari 2021 wordt de Nike Dunk Low WMNS ‘Orange Pearl’ verwacht. Een rustige, maar toch opvallende toffe roze sneaker. Het is een WMNS release, dus de sneaker wordt ook in kleinere maten gedropt.

Het jaar van de Dunk. Vele zeiden het al over 2020, maar het ziet er naar uit dat 2021 ook voor titel zal gaan strijden. De eerste maand verwachten we al 8 nieuwe Nike Dunk’s! Ook dit jaar zullen het nieuwe en oude bekende colorways zijn. Nike heeft grootse plannen voor de Dunk. Bijna elke week duiken er weer nieuwe geruchten op van nieuwe samenwerkingen en colorways. Ook kunnen we het Dunk silhouet binnenkort verwachten bij Nike By You. Hier kan je je eigen creativiteit los laten! Of een colorway namaken waar je een L op had…

Nike Dunk Low WMNS ‘Orange Pearl’ | DD1503-102

Dit keer is de kleur ‘Orange Pearl’, ook wel licht roze, gebruikt op de overlays van deze Nike Dunk Low. Op het gehele bovenwerk is gebruik gemaakt van leer. De basis van de Dunk heeft een witte kleur gekregen. De zacht roze kleur komt terug op de Swoosh en zien we ook op de veters. Op de backtab staat de Nike branding geborduurd. Dit zien we ook terug op de tong. Dit alles gebeurd op een zool, in de zelfde kleuren als het bovenwerk. Een witte midsole, die wordt afgemaakt door een rubberen ‘Orange pearl’ outsole. De kleurverdeling is zoals we deze vaak zien op de Dunk.

Net zoals alle andere aankomende sneaker releases, is ook deze Nike Dunk Low WMNS ‘Orange Pearl’ te vinden in onze release kalender! De WMNS Dunk staat gepland op donderdag 11 februari 2021. De Nike release dropt via SNKRS voor €100,-. Houd de release kalender en onze Instagram in de gaten! Zo mis je nooit een release. Volg ook Sneakerjagers_wmns op Instagram voor toffe sneaker content!

Nike WMNS Dunk Low 'Orange Pearl'

DD1503-102 · Prijs vanaf €179,-

Naar alle aanbieders
Nike Dunk Low  'Orange Pearl'
Nike Dunk Low 'Orange Pearl'
Previous ArticleNext Article